هزینه راه اندازی کارخانه و فرایند تولید غذاهای جدید شیلاتی
گوشت آبزیان، همانند گوشت قرمز و مرغ دارای ترکیبات شیمیایی کلی: پروتئین، چربی، آب، مواد معدنی، ویتامین و.... میباشد، که درصد این ترکیبات و جزئیات آنها متفاوت بوده و به نوعی بر کیفیت پروتئین و ارزش غذایی آنها تأثیرگذار است. آبزیان به لحاظ داشتن ویژگیهای بارز از نظر ارزش تغذیهای در اولویت مصرف قرار میگیرند.
با توجه به سرانه کم مصرف آبزیان در ایران که حدود 7.2 کیلوگرم میباشد، تنها راه افزایش مصرف سرانه ی آبزیان در کشور علاوه برگزاری برنامههای آموزشی، جشنواره توزیع ماهی در استانهای کشور و برنامههای ترویجی و فرهنگی، فرهنگ مصرف ماهی، تولید غذاهای دریایی آماده ی مصرف نظیر انواع فیش برگر و ناگت، میگو برگر و. .و ترویج مصرف آنها بین گروههای مختلف مصرف کننده است.
غذاهای جدید حاصل از آبزیان که در حال جایگزین شدن برای انواع فراوردههای گوشتی معمول جامعه میباشد، شامل موارد زیر است:
فیش برگر(برگر ماهی)، فیش فینگر(کباب لقمه ماهی)، فیش بال(کوفته ماهی)، بستنی ماهی، اسنک ماهی، خمیر کتلت ماهی، خاویار رنگی، دودی گرم ماهی، ماهی شور خشک، ماهی شور مرطوب، سوخاری فیله ماهی، میگو سوخاری، ماریناد سردماهی(ترشی سرد ماهی)، ماریناد گرم ماهی(ترشی گرم ماهی)، ماریناد تخم ماهی(ترشی تخم ماهی)، فیش پیست(کرم خوراکی ماهی)، سالاد ماهی، سالاد میگو، ماکارونی ماهی، سوخاری کیلکا، میگوی نانی شده، پنیر ماهی، کباب کوبیده ماهی و سوسیس ماهی در طرح حاضر با توجه بر فرایند تولید و همچنین وضعیت تجاری شدن تولید محصولات فوق الذکر در ایران، محصولات مورد نظر تولید که به عنوان غذای جدید حاصل از آبزیان محسوب میگردند.
برای تهیۀ این طرح توجیهی با 09354300400(مهندستـألّـهی) تماس بگیرید.