نمونه طرح توجیهی چیپس سیب زمینی و سیب زمینی نیمه آماده منجمد(فرنچ فرایز)
واژه فرآوردههای سوخاری سیب زمینی به طور عمده به چیپس و فرنچ فرایز(خلال سوخاری) اتلاق میشود. چیپس یک واژه آمریکایی است که به برش نازک سیب زمینی در چربی یا روغن گفته میشود، در انگلستان نام کریسپ را بر روی این فرآورده گذاشتهاند. خلال سیب زمینی نیمه سرخ شده منجمد(فرنچ فرایز) French Fries به قطعاتی از سیب زمینی با اشکال متفاوت که مراحل فراوری، نیم پز شدن، خشک شدن، نیم سرخ شدن و انجماد را پشت سر گذاشتهاند، گفته میشود. تولید سیب زمینی سرخ شده منجمد آماده طبخ یکی از فرصتهای پرسود در حیطۀ سرمایهگذاریهای صنایع غذایی میباشد. کشور ما به لحاظ موقعیت خاص جغرافیایی، آب و هوا و اقلیم متنوع خود، استعداد بالایی در کشت و فرآوری محصول سیب زمینی دارد و این مساله زمینهساز فرصتهای شغلی و کارآفرینی و ارزش افزوده بالا برای کشور دارد.
در حیطۀ محصولات آماده طبخ، این محصول از ویژگیهای خاصی همچون فراوانی و قیمت مناسب سیب زمینی، مصرف فراوان و مستمر فست فودها و رستوران ها، وارد شدن این محصول در سبد خانوار و در نهایت بازارهای مناسب صادراتی به کشورهای همسایه به علت شرایط حاکم برخوردار است.
سیب زمینی فرآوری شده به شکل چیپس، بیشتر به عنوان تنقلات مصرف میشود و خلال سوخاری شده بیشتر مصرف غذایی دارد. البته چیپس سیب زمینی به عنوان مکمل غذاهای گوشتی مصارف غذایی نیز دارد ولی عمدتاً به عنوان تنقلات استفاده میشود. در کشور ما طی سالهای اخیر خلال سیب زمینی به شکل منجمد یا نیمه منجمد وارد بازار شده ولی هنوز کاملاً جایگاه اصلی خود را در سبد غذایی مردم پیدا نکرده است. البته با توجه به تغییر عادات غذایی و شیوه زندگی مردم و در صورتی که کیفیت آین محصول به گونهای باشد که بتواند جایگزین سیب زمینیهای سرخ شده خانگی شود، پیش بینی میشود، این فرآورده در صورت معرفی صحیح و تولید با کیفیت بالا در سالهای آینده با استقبال خوبی مواجه باشد.
برای تهیه و ارائه طرحهای توجیهی میتوانید با 09354300400(مهندستـألّـهی) تماس بگیرید.