طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
مهندس تـألّـهی 09354300400
دفتر تهران(8تا18) 02122333464
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب

قیمت طرح توجیهی خرید خط کشتارگاه طیور و راه اندازی فروشگاه های توزیع و پخش مرغ

معرفی محصول و کاربرد آن:
آماده کردن گوشت مرغ برای مصرف غذایی، بطوریکه عملیات کشتار و پاکیزه‌سازی مرغ کاملاً بهداشتی صورت گرفته و گوشت مرغ عاری از هرگونه پر و مواد زائد بسته‌بندی شده و در اختیار مصرف‌کننده قرار گیرد.
مشخصات محصول:
پرواضح است گوشت مرغ غذایی دارای ارزش غذایی بالاست و در برنامۀ غذایی اکثر خانوارهای ایرانی قرار گرفته است. می‌توان گفت کشتارگاه طیور یک واحد صنعتی است که وظیفۀ تأمین گوشت مرغ با رعایت کامل قوانین و مقررات در زمینۀ صنایع غذایی را بعهده دارد. گوشت مرغ باید عاری از هرگونه مواد زائد(پر، امحاء و احشاء) تهیه شده و بسته‌بندی گردد. ذبح مرغ می‌باید با رعایت مقررات شرع مقدس اسلام صورت گرفته و به لحاظ قابلیت فسادپذیری گوشت می‌بایستی تدابیر بهداشتی مناسبی(مانند ضد عفونی خط تولید، سردخانه و...) در روند تولید اتخاذ شود. بسته‌بندی مرغ بایستی در کیسه‌های نایلونی انجام شود و منجمد شده و به بازار عرضه شود و یا بصورت تازه در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد که در صورت دوم می‌باید بلافاصله بعد از انجام مراحل فراهم‌آوری گوشت عمل انتقال به فروشندگان صورت گیرد. وزن مرغ در حدود 1.7کیلوگرم تخمین زده شده و قسمت‌های خوراکی داخل شکم مرغ بصورت بسته‌های جدا همراه با مرغ در اختیار............
بسته بندی محصول:
شماره تعرفه گمرکی:
شرایط واردات:
معرفی رقباء و محصولات جانشین:
آمار عرضه و تقاضا:
قیمت محصول در بازار داخل و خارج:
تشریح روشهای مختلف تولید:
تشریح فرایند تولید در روش انتخابی:
مرغ زنده به کشتارگاه حمل می‌شود. این امر توسط کامیون و یا وانت‌هایی که داراری قفسه‌های مخصوص حمل مرغ زنده است، صورت می‌گیرد. برای رعایت بهداشت بایستی قفسه‌های حمل مرغ هربار شستشو و ضد عفونی شود. وانت مربوط به ایستگاه مشخص هدایت شده و تعدادی کارگر قفسۀ مرغ‌ها را به محل ورودی خط تولید(خط کشتار) انتقال می‌دهند و قفسه‌ها توسط ریل مخصوص حمل قفسه تا محل سالن کشتارگاه انتقال داده می‌شود. سپس مرغ‌ها یکی یکی به قلابهای مربوطه از پا آویزان شده و قفسه‌های خالی توسط نوار نقاله به بیرون انتقال می‌یابد. این عمل نیز توسط ریل حمل قفسه صورت می‌پذیرد. حمل مرغ‌ها نیز خود دارای اهمیت خاص است و این عمل بایستی بصورتی انجام پذیرد که اولاً صدمه‌ای به مرغ وارد نشود؛ ثانیاً مرغ به موقع در محل کشتارگاه حاضر شود؛ ثالثاً تراکم و ترافیک در کار..............
بررسی ایستگاههای کنترل کیفی و شیوۀ کنترل کیفیت:
برآورد قیمت خرید مواد اولیه:
هزینۀ تأسیسات زیربنایی و ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
....
.....
......

برای تهیۀ طرح‌های توجیهی کشتارگاه مرغ می‌توانید با مهندس تـألّـهی(09354300400) تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.