۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

طرح توجیهی کشت زعفران گلخانه ای+مزرعه کاشت زعفران

هر یک از اجزای زعفران از نظر ایجاد درآمد حائز اهمیت است. مادگی گل زعفران که به صورت زعفران عرضه می شود به طور عمده در صنایع آشپزی، صنایع پخت و رنگ کردن و معطر کردن کره وپنیر و همچنین در نوشابه سازی به کار برده می‌شود.
 در آمریکا، سوسیس و جوهرها را با زعفران رنگی می کنند و در بعضی از مناطق اسپانیا عملاً در پخت و پز به عنوان ادویه به کار می رود. در چین معتقدند که زعفران خون را غنی می سازد و جریان خون را تسهیل و تسریع می‌نماید و به عنوان آرامبخش و مسکن استفاده شده و برای تسکین بیماری آسم ، سیاه سرفه والتهابات به کار می رود.
زعفران طبق نظر حکمای طب سنتی از نظر طبیعت گرم وخشک است . خواص آن فرح آور قوی و برای تقویت حواس و مغز نافع است.
زعفران دارای رنگ، طعم و عطر خاصی است که هر یک از این خصیصه ها مربوط به یک دسته از مواد شیمیایی آلی می باشد که تاکنون برخی از آنها شناخته شده است. بعلاوه زعفران دارای مقادیری مواد معدنی ،آب و ویتامین است.
زعفران در نقاطی رشد می کند که آب و هوایی معتدل با تابستانهای گرم وخشک و زمستانهای ملایم دارند. زمان برداشت محصول با پیدایش اولین گل بفنش شروع می شود که اوایل آبان تا اوایل آذر ماه است. جمع آوری گل زعفران با دست انجام می شود. کاشت اولیه زعفران یک بار انجام می شود و محصول آن بمدت 7 تا 10 سال جمع آوری می شود. بعد از تمام شدن گل چینی قسمت اصلی زعفران را از گلبرگ ها جدا می کنند. این کار در مزارع ایران با دست و معمولاً به صورت گروهی انجام می گیرد،کلاله های جدا شده را به دقت در کنار هم می گذارند و دردسته های منظم 10 تا 20 گرمی مرتب می کنند و آنها رادسته بندی می کنند که این دسته ها آماده خشک کردن می باشند. برای تهیۀ این طرح و سایر طرح‌های توجیهی کشاورزی می‌توانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی