دانلود طرح توجیهی پودر آب پنیر با عطر و بوی بهبود یافته | سال 99
آب پنیر بخش آبکی جدا شده از شیر است که معمولاً بر اثر اضافه کردن اسید، حرارت دادن، یا انعقاد مایه پنیری به دست میآید. این ماده، غیر شفاف و زرد رنگ مایل به سبز است، کل ماده جامد آن معمولا بیت 6 تا 6.5درصد و BOD آن 32000 یا بیشتر میباشد رابطه انسان و آب پنیر، هم با عشق و هم با تنفر همراه است در دوران میاته آب پنیر به عنوان داروی تقویت کننده تمایلات جنسی و مرهم پوست مورد ستایش بود آب پنیر ماده راحت کننده و مرهمی برای تسکین سوختگی ها، الهام دادن نیروی زیست و شفا بخش بیماری های گوناگون به شمار میرفت.
بطور متوسط از هر 10 کیلوشیر 1 کیلو پنیر 9 کیلو آب پنیر حاصل میشود که نشان میدهد حجم زیاد آب پنیر تولید شده است. تولید جهانی آب پنیر حدود 120 میلیون تن بوده است که حدود 0.7 میلیون تن از آن پروتئینی با ارزش بالا است که این پروتئین تقریباً معادل 2 میلیون تن دانه سویا است. در کشور ما سالیانه حدود 2 میلیون تن تولید آب پنیر تخمین زده میشود. کدهای آیسیک ISIC ده رقمی مرتبط با محصولات تولیدی طرح:
- پودر پنیر(1520412482)
- امکان سنجی پودر پنیر(1520512737)
- فرمولاسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC)(1520412479)
- طرح تولید پودر آب پنیر(1520412480)
- طرح توجیهی تولید اسید لاکتیک از آب پنیر
- طرح توجیهی آب پنیر(1520412481)
- فرایند تولید پودر ایزوله پروتئینی آب پنیر(1520512733)
- پودر کنسانتره پروتئینی آب پنیر(1520512732)
- پودر آب پنیر(1520512731)
- نوشیدنی تخمیری ورزشی بر پایه آب پنیر(1520512707)
- روش نوشیدنی تخمیری طعم دار بر پایه آب پنیر(1520512706)
- تهیه ماشین آلات تولید نوشیدنی تخمیری ساده بر پایه آب پنیر(1520512705)
- انواع نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر(1520412704)
برای سفارش این طرح توجیهی با مهندستـألّـهی تماس بگیرید.