دریافت و مشاهده طرح توجیهی تولید و بسته بندی کشمش
نمونه طرحهای توجیهی نوشته شده برای احداث کارگاه و کارخانه کشمش پاک کنی و بسته بندی کشمش، آمادۀ دریافت میباشد. جهت سفارش خرید این طرح و همچینی برای نوشتن سایر طرحهای توجیهی مشابه در زمینۀ صنایع غذایی و بسته بندی، با 09354300400 تماس بگیرید.
به خشک شده برخی ارقام انگور از جمله سلطانی بی دانه(به رنگ روشن) و کورنت(به رنگ تیره) که در معرض نور خورشید یا با استفاده از خشک کنهای صنعتی تهیه میشود، کشمش گفته میشود. کشمش یک محصول مقاوم بوده که بعد از شراب دومین محصول حاصل از انگور می باشد. تنها کشمشهایی مورد پذیرش این استاندارد میباشند و مشمول درجه بندی میشوند که دارای ویژگیهای زیر باشند:
1 کشمش باید عاری از آفت زنده باشد.
2 تعداد شن و سنگریزه نباید از یک عدد در یک جعبه مشمول استاندارد تجاوز کند.
3 میزان رطوبت نباید از شانزده درصد بیشتر باشد.
4 میزان انیدرید سولفورو (دود گوگرد) در کشمش (سبزه و سبز انگوری) نباید از 2 در هزار بیشتر باشد.
5 تعداد کشمش آلوده نباید از 5 درصد بیشتر باشد.
6 تعداد کشمش آفت زده نباید از 3 درصد بیشتر باشد.
7 تعداد کشمش دانهدار نباید از یک درصد بیشتر باشد.
8 تعداد کشمش دمدار نباید از 10 درصد بیشتر باشد.
9 جمع طول چوب خوشهها ( ساقهها ) نباید از 10 سانتیمتر در یک کیلوگرم بیشتر باشد.
2 درصد بیشتر باشد. ( در مورد کشمش ریز دانه حداکثر نارسی / 10 میزان کشمش نارس نباید از 5درصد بیشتر باشد.)
11 میزان کشمش لهیده نباید از 5 درصد بیشتر باشد.
12 میزان کشمشهای شکرک زده نباید از 15 درصد بیشتر باشد.
13 مانده سموم در کشمش نباید از حداکثر میزان قابل اغماض تعیین شده بر حسب نوع سم