۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

مشاهده نمونه طرح توجیهی آرد گندم(آرد سبوس،آرد نول،آرد ستاره،آرد خبازی)

نمونه طرح‌های توجیهی ایجاد کارخانه آرد، و همچنین طرح توسعه کارخانجات آرد سازی(ماشین آلات بولر آلمان)، آمادۀ دریافت می‌باشند. جهت سفارش خرید و یا برای نوشتن طرح‌های توجیهی تولید انواع آرد با درجات مختلف، با 09354300400 تماس بگیرید.

فرایند تولید آرد گندم:

دریافت گندم

بوجاری مقدماتی

سیلوی گندم

بوجاری

شنگیر خشک

بوجاری 2

پوستگیر

بوجاری 3

سیاهدانه گیر

دیسک تریور

نم زن

خواب 1

خواب 2

بوجاری مرطوب

شنگیر مرطوب

پوستگیر

مخزن

والس(آسیاب غلطکی)

کورپا

الکهای آرد

الکهای لغزشی(تایفن)

مارپیچ انتقال آرد

سیلوهای ذخیره

الک کنترل

کیسه گیری، نشانه گذاری و انبارداری

والس: دستگاهی که به وسیله دو غلتک موازی گندم را خرد می‌کنند.
الواتور: انتقال دهنده آرد یا گندم یا سبوس به صورت عمودی.
بوجاری: کلیه دستگاههای جدا کننده دانه های شکسته، چروکیده، ناخالصیهای غیر گندم از گندم.
الک: دستگاهی جهت الک کردن آرد و جدا کردن سبوس و آرد از گندم
پوستگیر: دستگاهی که برای جدا سازی گرد و غبار و آلودگیهای چسبیده به سطح دانه غله و جدا سازی پوسته خارجی گندم را از آن استفاده می‌شود.
سپراتور: دستگاهی که دانه های بزرگتر کوچکتر و شکسته را از گندم جدا می‌کند.
اسپراتور: دستگاهی که به وسیله مکش هوا اجزای سبکتر از گندم را جدا می‌کند.
واجد شرایط کردن گندم(مشروط کردن گندم)wheat conditioning
مشروط کردن گندم یعنی افزودن درصد رطوبت آن و رساندن رطوبت به یک حد مشخص، پوسته گندم شکننده است و در زیر غلتک تبدیل به ذرات ریز می‌شود و داخل آرد می‌شود که در این صورت جداسازی آن ممکن نیست. در حالی که اگر پوسته رطوبت جذب کند  از نظر فیزیکی ساختار آن تغییر می‌یابد وتبدیل به یک لایه سفت ولاستیکی می‌شود. لایه آلرون هم در شرایط معمولی تبدیل به ذرات ریز نمی شود، بلکه چون دیواره آن ضخیم است به ذرات نسبتاً درشت تبدیل می‌شود.جوانه به علت چربی زیاد تبدیل به ذرات ریز نمی‌شود بلکه به صورت پولک در می‌آید. آندوسپرم در صورت جذب رطوبت پوک می‌شود و تبدیل آن به آرد راحتتر صورت می‌گیرد.
رطوبت نهایی مناسب برای برای گندم های سخت 15تا 16درصد وبرای گندم های نرم 14 تا 15درصد است. باید توجه داشت که هر چه مقدار رطوبت آرد خارج شده از آسیاب بیشتر باشد الک کردن آن سختتر است. باید توجه داشت طی عملیات آسیاب کردن مقداری رطوبت از دست می‌رود که بستگی به رطوبت نسبی و دمای هوا دارد و مقدار آن5/2-2درصد است.
روشهای مشروط کردن
1-روش سرد cold-conditioning: در این روش آب گرم را به گندم اضافه می‌کنند، پس از اضافه کردن آب لازم، دانه را به مدت 3-1 روز به حال خود می‌گذارند تا رطوبت جذب شده در سطح دانه به داخل دانه نفوذ کند.
چون نفوذ پذیری آب سرد به داخل دانه کند است، گلوتن در دمای پایین کمتر حالت می‌یابد، چون مقدار رطوبت در سطح دانه زیاد و زمان ماندن دانه طولانی است امکان رشد mo در سطح وجود دارد.
2- روش گرم warm conditioning: در این روش از آب با دمای 46 درجه استفاده می‌کنند زمان ماندن به 1/5-1 ساعت کاهش می‌یابد. دما را نباید از 46 درجه افزایش داد چون اثرات نامطلوب بر آرد حاصل دارد .
3- روش داغ Hot Conditioning: در این روش از آب داغ با دمای 80-70درجه استفاده می‌کنند. همچنین می‌توان از بخار آب با دمای بالای 100درجه استفاده کرد. استفاده از بخار آب بسیار متداول گشته است چوچ به راحتی در دانه نفوذ می‌کند وزمان ماندن را کم می‌کند. باید توجه داشت که در چنین دمای پروتئین ها منعقد می‌شوند بنابراین بلافاصله بعد از گرم کردن دانه ها را با آب سرد مخلوط می‌کنند و مقدار آب اضافی را به وسیله سانتریفوژ می‌گیرند.
ترییور: دستگاه تفکیک کننده بذر اصلی از ساییر بذرها
ترییور استوانه ای یا ترییور ترومل: قادر است بذور علفهای هرز را مانند سیاه تخمها، ماشک یا دانه های شکسته را که به صورت عرضی خرد و شکسته شده اند، را از محموله تفکیک نماید
ترییور کارتر یا دیسکی: بذر علفهای هرز گرد،کشیده ویا با اشکال مختلف را جدا می‌کند.
ترییور اسپیرال: علف‌های هرز گرد و دانه های شکسته گندم
مزایای دستگاه ترییور: سادگی ساختار، آزاد بودن حرکت و محدودیت آن به طوری که  ترییور به طور مداوم حول محوری چرخیده، بذر را تخلیه می‌کند. عدم بروز اختلال در صورت بالا بودن رطوبت، آفت و ناخالصی
معایب: پایین بودن بازده ،خورندگی زیاد دستگاه ،گران بودن قیمت دستگاه
شنگیر: در این دستگاه از تلفیق دو نیروی لغزش سطح که مجموعه محموله را به طرف جلو می‌راند و جریان هوا  ،که محموله را به سمت عقب هدایت می‌کند برای جداسازی استفاده می‌شود.
آسیاب گندم توسط سیستم والسی
Break System: گندم تمییز وارد اولین ماشین آسیاب و نخستین غلتکهای خردکن می‌شود. سیستم خرد کننده شامل 12 والس است بزرگترین ذرات این مخلوط، ورقه‌هایی از سبوس هستند که هنوز قشر ضخیمی از آندوسپرم را به همراه دارند. ذرات متوسط شامل سمولینا، ریزه و تکه‌های کوچک سبوس هستند کوچکترین ذرات متعلق به آرد است.
Grading System:موادی که از الک عبور می‌کند به آنها breakrelease می‌گویند در این مواد مخلوطی از سمولینا و ریزه ها (middling) و ذرات آرد دیده می‌شود. سمولینا ذراتی از آندوسپرم است که می‌تواند خالص و یا همراه سبوس یا جوانه باشد. ریزه ها ذراتی بین سمولینا و ذرات آرد دارند.
Purification System:سیستم تصفیه: هدف از این مرحله تفکیک قسمتهای مختلف این مخلوط از یکدیگر است. بدین ترتیب سبوس از آندوسپرم جدا شده و آندوسپرم وارد مرحله Reduction می‌گردد.این قسمت شامل یک رشته الک باریک وبلند که با زاویه کمی نسبت به زمین به طور مورب قرار گرفته است سوراخهای آن به ترتیب از بالا به پائین ریزتر می‌شود و هوا با فشار زیاد از پائین به بالا و از هر یک از قسمتهای الک عبور داده می‌شود و در اثر حرکت نوسانی به قسمت انتهایی یا درشت تر الک سرازیر می‌شود ذرات آندوسپرم چون چگالی بالایی دارند، در خلاف جهت جریان هوا به بالا برده می‌شوند، ذرات سبک که شامل سبوس هستند توسط جریان هوا به بالا برده شده، ذرات با چگالی متوسط که سبوس چسبیده به آندوسپرم هستند بر روی الک شناور می‌مانند در این قسمت آرد خالص مستقیماًخارج می‌شود در حالی که سمولینای متصل به سبوس وارد مرحله Sizingمی‌شود.
Sizing System(Scratch):هدف از این مرحله خراشیدن و تراشیدن ذرات به منظور آزاد سازی آندوسپرم و تفکیک از سبوس متصل به آن است و سعی بر این است که اندازه ذرات از حد معینی کوچکتر نشود، آرد خارج شده از این سیستم اگر کاملاً خالص باشد وارد مرحله Reduction می‌شود. اگر آنچه جدا شده هنوز دارای سبوس متصل به آندوسپرم باشد وارد سیستم الک می‌شود.
Reduction System: اندازه ذرات سمولینا و ریزه‌ها کاهش پیدا کرده و به ذرات آرد تبدیل می‌شود.
Flour dressing System: در این سیستم تمامی آردها غربال می‌شود،عموماً این عمل روی غربالهائی که با پارجه های نایلونی یا ابریشمی پوشیده شده اند انجام می‌گیرد.
Millfeed System: محصولات جانبی آسیاب آرد گندم است که شامل سبوس درشت و ریز و جوانه و Screaning می‌باشد این مواد شامل هر چیز خارجی به جزء فلزات، سنگها و دانه‌های سمی و خطرناک هستند که از چند غلتک می‌گذرد و مقدار کمی آرد از آن حاصل می‌شود، که وارد سیستم flour dressing می‌شود و بقیه آن به مصرف خوراک دام و طیور می‌رسد.

۹۴/۰۵/۲۰
مهندس‌تـألّـهی

آشنایی با تکنولوژی ماشین آلات خط تولید آرد به روش والسی-کامپکت-CMS

امکان سنجی طرح تولید آرد غلات - فرم قرارداد تهیه و نوشتن طرحهای توجیهی

دانلود پروژه امکان سنجی طرح توجیهی رایگان احداث کارخانه آرد گندم.PDF

دانلود پروژه طرح ریزی واحدهای صنعتی(تولید صنعتی آرد)- فرایند تولید آرد

طرح توجیه ایجاد کارخانه تولید آرد غلتکی(فرایند تولید آرد به روش والسی)

طرح توجیهی آرد ماکارونی سمولینا(محصول فرایند آسیابانی گندم دوروم)

طرح توجیهی آرد- طرح توجیهی آرد گندم- طرح توجیهی کارخانه آرد-آرد سوخاری

طرح توجیهی توسعه دستگاه ها و تجهیز ماشین آلات کارخانه تولید آرد گندم

طرح توجیهی تولید آرد با تکنولوژی جدید CMS-بررسی انواع روشهای تولید آرد

طرح توجیهی تولید آرد گندم آسیاب شده- طرح توجیهی تولید رشته آرد

طرح توجیهی خرید خط تولید آرد به روش والسی و کامپکت یا CMS

طرح-توجیهی-تولید-آرد-گندم-منتخب-سرمایه-گذاری

قیمت خرید طرح توجیهی وام خط تولید آسیاب آرد به روش والسی(غلتکی)

قیمت طرح توجیهی استفاده از تسهیلات خرید ماشین آلات خط تولید آرد غلات

مقایسه طرحهای توجیهی مختلف کارخانه های آرد سازی(آرد سبوسدار و...)

گزارش وضعیت صنعت آرد و مطالعه بازار عرضه و پیش بینی تقاضای مصرف آرد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی