دانلود طرح توجیهی تولید پودر میوه به میزان 1000 تن در سال با کیفیت بالا به روش اسپری درایر
دوشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۰۸:۰۱ ب.ظ
نمونه طرح توجیهی خرید خط تولید پودر میوه به میزان 1000 تن در سال با کیفیت بالا به روش اسپری درایر(با دستگاه خشک کن پاششی) آمادۀ دریافت میباشد. روش خشک کردن و پودر کردن در صنایع غذایی یکی از بهترین و قدیمی ترین روشهای نگه داری مواد غذایی است. معمولاً در فرآوری میوهها تولید کنسانتره آب آن مورد توجه میباشد ولی غالبا به علت کوتاه بودن نسبی عمر آن، ضایعات و خسارات بسیار بالایی را بر تولید کنندگان وارد میسازد به این دلیل تولید پودر میوه موجب جلوگیری از هدر رفتن آن میشود. محصول این طرح پودر انواع میوه و موارد استفاده در صنایع غذایی(مربا مارمالاد، ژله، تافی و آبنبات،...) میباشد. برای تهیۀ طرحهای توجیهی راهاندازی کارخانجات صنایع غذایی میتوانید با 09354300400(مهندستـألّـهی) تماس بگیرید.
۹۶/۰۷/۲۴