۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

مشاهده طرح‌های توجیهی بسته بندی مواد غذایی منجمد(به روش انجماد سریع IQF)

در این مطلب، شش نمونه طرح توجیهی کامل برای بسته بندی میوه، سبزی، فراورده های پروتئینی(گوشت،مرغ،ماهی،میگو و...) طی فرایند انجماد سریع آی کیو اف IQF، آمادۀ دریافت می‌باشد. جهت خرید و یا سفارش برای نوشتن و شخصی سازی این طرح‌ها با 09354300400 تماس بگیرید.

در چرخه تولید مواد غذایی، فرآوری، عرضه و مصرف محصولات غذایی همیشه ضایعات وجود داشته است ولی بخش اعظم آن به فرآوری محصول بخصوص انجماد محصول، نگهداری و عرضه محصولات وابسته است. محدودیت زمان مصرف محصولات فاسد شدنی چالشی است که با استفاده از روش های انجماد سریع مرتفع شده و آنگاه امکان تولید به هر میزان، عرضه چهار فصل و ماندگاری بیشتر محصول، ارمغانی است که انجماد سریع به همراه خود خواهد آورد.
انجماد سریع IQF روشی است که در آن دمای درونی محصول طی مدت کمتر از 2 ساعت از منطقه بحرانی عبور می نماید در این روش از طریق افزایش سرعت عبور هوای سرد از ورای محصولات غذایی(تونل انجماد)، حرارت به سرعت از محصول گرفته شده و محصول منجمد می گردد.
مفهوم انجماد: انجماد به معنی کاهش دمای ماده غذایی تا متبلور شدن آب ماده غذایی می باشد.
IQF: ( Individual quick freezing ) IQF
انجماد شناخته شده ترین روش برای نگهداری مواد غذایی فساد پذیر است و آخرین فن آوری روز انجماد، انجماد سریع می باشد. بکارگیری روش های انجماد سریع در فرآیند تولید مواد غذایی، مزایای پرشماری دارد که برخی از آنها مطابق ذیل می باشد:

  • افزایش ماندگاری محصولات غذایی
  • حفظ خصوصیات ظاهری محصول پس از انجماد
  • حفظ کیفیت محصول پس از یخ گشایی برای مصرف
  • تولید بی وقفه بدون نگرانی از بازار مصرف
  • صادرات محصول فرآوری شده به دلیل کیفیت بالا
  • افزایش سود تولیدات غذایی
  • ایجاد ارزش افزوده و برگشت سریع سرمایه
  • افزایش ظرفیت تولید بدون در نظر گرفتن کشش بازار
  • ایجاد بازارهای جدید به دلیل افزایش کیفیت محصول

با توجه به دلایل ذکر شده ، می توان گفت که بکارگیری فرآیند انجماد سریع مزایای پر شماری برای تولید کنندگان مواد غذایی در بر دارد و از سوی دیگر با افزایش سود واحد تولیدی، قدرت رقابت و تحرک برای صادرات را، برای واحد تولیدی مهیا می سازد. با توجه به تولید بسیار زیاد محصولات باغی در ایران و عرضه اکثر آنها در یک فصل امکان فرآوری این محصولات بسیار محدود است. اولاً عرضه محصولات IQF شده باغی مثل توت، گیلاس، آلبالو، توت فرنگی و ... در آینده جایگاه بسیار خوبی در بازار داخل و خارج خواهد داشت و از طرفی برای کارخانجات تولید انواع کمپوت و کنسانتره میوه جات امکان انباشت محصولات بیش از ظرفیت تولید در فصل پیک و فرآوری این محصولات در فصول زمستان فراهم آمده است که توسعه آن باعث افزایش توان صنعتگران کشور می گردد.
انجماد به معنی کاهش دمای ماده غذایی تا متبلور شدن آب ماده غذایی می باشد.
اهداف نگهداری مواد غذایی به روش منجمد کردن:

  • افزایش مدت نگهداری
  • حفظ بافت،رنگ،عطر و طعم و ارزش تغذیه ای محصول
  • امکان قابلیت مصرف محصولات فصلی در سایر فصول با همان طراوت و شادابی
  • ارضای مصرف کننده از نظر دسترسی به مواد غذایی آماده
  • کاهش ضایعات مواد اولیه
۹۴/۰۵/۲۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی