مشاهده نمونه طرح توجیهی کیک،کلوچه،بیسکوئیت،ویفر،پیراشکی،دونات
نمونه طرحهای توجیهی ایجاد و راه اندازی کارگاه و کارخانۀ تولید انواع کیک و کلوچه ساده، کیک سنتی، کلوچه فانتزی، مغزدار، کیک اسفنجی، نانهای شیرینی ساده و چند لایه آردی و صنعتی، نان قندی، بیسکوییت و ویفر ساده و طعم دار(شکلاتی، پرتقالی، خرمایی و...)، پیراشکی، دونات و... آمادۀ دریافت میباشند. جهت سفارش خرید این طرحها و یا برای نوشتن طرحهای توجیهی مشابه در این زمینه و سایر گزارشهای توجیهی مرتبط با صنایع غذایی، با 09354300400 تماس بگیرید.
کیک و کلوچه جزء محصولاتی هستند که مصرف خوراکی و عام دارند، در صنایع غذایی این محصولات در گروه شیرینی های صنعتی طبقه بندی می شوند. با توجه به ارزش غذایی کیک و کلوچه و با توجه به اینکه از نظر کالری می تواند تامین کننده قسمتی از انرژی روزانه باشد و هم چنین عمومیت مصرف آن مابین اقشار مختلف و منحصر نبودن این محصول به یک گروه سنی جایگاه بسیار خوبی را برای مصرف داراست. انواع کیک و بیسکویت که تقریبا در تمام جهان یک مکان با ارزش را در درخواست مردم اشغال کرده و به عنوان مواد غذایی آماده و برای خوردن و جلب کننده فوق العاده اشتها آور است.
قدمت کاربرد همزمان با تاریخ تمدن بشر بوده در ان زمان از بی کربنات سدیم که از خاکستر دریایی بدست میآمد جهت عمل پوک کردن خمیر نان و خمیرهای شیرین استفاده میگردید با به وجود آمدن پوک کننده های شیمیای باز بی کربنات امونیم یا نشادر برای تخلخل بافت استفاده می شد که با موفقیت همراه نبود.
در واقع پودر پخت اصلی از 130سال پیش جهت عمل پوک کردن استفاده گردید که شامل جوش شیرین به عنوان تنها منبع گاز دراورنده خمیر و یک محیط ترش اسیدی برای انجام چنین واکنشی بود. با پیشرفت در صنایع تولید کیک ساخت کیک تنوع زیادی پیدا کرده. امروزه در کشورهای اروپایی بیش از 20 نوع کیک با طعم و مزه و ارزش انرژی زایی و کیکهای رژیمی تولید میشود.
کیک: یکی از انواع شیرینی هاست که جزء دسته غذاهای پخته طبقه بندی میشود. معمولاً در تهیهٔ کیکها، آرد، تخم مرغ و شکر ماده اصلی محسوب میشود.
به علاوه این سه ماده اصلی، در برخی از انواع مختلف کیک ها، از موادی چون نشاسته، کره، روغن و مایعاتی مثل شیر، آب یا آبمیوه و همچنین از مادهای برای حجم دادن به خمیر مثل بیکینگ پودر یا خمیر ترش نیز استفاده میشود.
کلوچه: نوعی نان شیرینی است که از آردگندم، شکر و روغن تهیه میشود. با اضافه کردن پودر نارگیل یا شکلات به خمیر کلوچه می توان کلوچه نارگیلی یا شکلات تهیه کرد.
محصولات مورد مطالعه، در فهرست مواد غذائی منتج از محصولات کشاورزی قرار دارند. این محصولات بصورت مستقیم جهت مصارف غذائی به عنوان میان وعده برای انسان ها می باشند.
عمده ترین مواد اولیه در این صنعت شکر و آرد گندم می باشد.