🥒 طرح توجیهی گلخانه خیار ✴️ سال ۱۴۰۱
سه شنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۰۸:۰۰ ق.ظ
در خصوص تاریخچه گلخانه روایتهای متفاوتی وجود دارد. محققین معتقدند مصریها اولین کسانی هستند که در زمینه احداث گلخانه دائمی از خود اثر به جا گذاشتهاند، اما بطور رسمی در اواخر قرن 15 در اسپانیا و ایتالیا ساختمانهائی شبیه گلخانه وجود داشته که از آنها برای تولید خارج از فصل برخی از محصولات استفاده میشد. تفکر ایجاد گلخانه در اواخر قرن 19 میلادی به لحاظ اقلیم خاصی که در اروپا وجود داشت، رونق گرفت. که از این رو کشوری مانند هلند را میتوان سرآمد این پدیده کشاورزی قلمداد کرد. هلندیها در اوائل قرن بیستم در این راه گام برداشته و بعد از جنگ جهانی دوم قدمهای بلند و موثری در راه تولیدات گلخانهای برداشتهاند.
مزایای کشت گلخانهای:
- صرفه جویی بسیار زیاد در مصرف آب
- افزایش تولید در واحد سطح(به عبارت دیگر 15 برابر فضای آزاد) به این معنی که مثلاً در مورد خیار تولید 25 کیلوگرم خیار در هر متر مربع در گلخانه به جای تولید 2 کیلوگرم در همان یک متر مربع در فضای آزاد
- تولید بیش از یک محصول در سال(که در مورد خیار تولید دو بار در سال و همچنین در مورد گوجه فرنگی تولید یک بار در سال ممکن میباشد)
- افزایش کیفیت محصول تولیدی(که با کنترل دقیق و بهتر آفات و بیماریها با روشهای کنترل بیولوژیکی و کاهش مصرف سموم که باعث افزایش کیفیت محصول و افزایش صادرات و حفظ محیط زیست میشود)
- استفاده از اراضی غیر قابل کشت با سیستم هیدرو پونیک
- عدم وابستگی تولید به شرایط محیطی و امکان بازاریابی مناسب و تنظیم برنامه کشت مطابق با نیاز بازار
- تداوم کار و تولید محصول در تمام فصلهای سال با توجه با امکان کنترل عوامل محیطی و تنظیم شرایط موردنیاز گیاه
- اشتغالزائی بیشتر در واحد سطح
- امکان استفاده از تکنیکهای جدید کشاورزی مانند کشت طبقاتی
جهت سفارش تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی به صورت تضمینی با ما تماس بگیرید.