🔸دانلود نمونه طرح توجیهی قند مایع از خرما+شیره خرما(سال ۱۴۰۱)🔸
احداث نخلستانها یکی از عوامل مهم استقرار تمدن بشر در گذشته بوده است. خرما بخشی از غذای مردم مناطق خرماخیز کشور و بعنوان یک ماده غذایی عمده آنان محسوب میشود که علاوه بر مصرف تازه برای تهیه شیرینی، مربا و غیرو نیز کاربرد دارد. با توجه به انواع خرمای تولیدی در استان کرمان که اکثراً از نوع درجه 1 میباشند بایستی بستهبندی بهداشتی مناسبی جایگزین روشهای سنتی خشک کردن گردد زیرا در عمل کاهش رطوبت تسریع شده و نیز محصول از هجوم حشرات ناشی از معرض هوای آزاد و سایر آلودگی ها مصون میماند و فضای لازم جهت خشک کردن کاهش یافته و نیروی انسانی مورد نیاز تقلیل مییابد، مشکل محدودیت سردخانه ها بر طرف شده و محصول در هوای ابری و مرطوب از فساد و تخمیر مصون میماند و در هنگام صادرات آنها از مخارج حمل و نقل کاسته شده و فساد محصول در حین حمل و نقل به شدت کاهش مییابد.
عدهای از باستانشناسان احداث اولین نخلستانها را به پیش از 5 هزار سال نسبت دادهاند و برای اثبات این مدعا به لوحههای گلی مربوط به آنزمان استناد کردهاند. باستان شناسان اظهار داشتهاند که کاشت خرما در ایران از آغاز تشکیل سلسله هخامنشی معمول بوده است. ذکر نام خرما در کتب مذهبی و دعاهای بودا و دیگر کتب آسمانی چون قرآن و تورات علاوه بر ثبوت قدمت کشت درخت خرما در قدیم اهمیت و ارزش این محصول مفید را آشکار میسازد.
در میان کشورهای صادر کنندۀ خرما از نظر میزان صادرات کشورهای ایران، پاکستان، امارات متحده عربی، عراق، الجزایر و تونس دارای رتبههای اول تا ششم میباشند. در صورتیکه از نظر ارزش صادرات کشورهای الجزایر، تونس، ایران، فرانسه، پاکستان و اسرائیل حائز رتبههای اول تا ششم جهان هستند. این اختلافات در رتبههای کمیتی و ارزشی صادرات کشورها نکتهای است که لزوم مییابد تا جهت شناسایی و ایجاد تعادل در مورد مکانیزمهای بازار ، کاربردهای مصرفی خرما از نظر ماده اولیه صنایع مختلف یا محصول مورد مصرف نهایی و همچنین ارقام مرغوب تر آن جهت صادرات و یا نوع و کیفیت بسته بندیهای بازار پسند تحقیق و بررسی بعمل آید.
جهت سفارش تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی به صورت تضمینی با ما تماس بگیرید.