✔️نمونه طرح توجیهی سال ۱۴۰۱ پرورش ماهیان خاویاری✔️
غذاهای دریایی سرشار از پروتئین، کم چربی، کم کلسترول و همچنین حاوی ویتامینها و مواد معدنی هستند. به طور کلی 84 گرم ماهی 120 کالری دارد.
گوشت ماهی حاوی ویتامینهای B، A و D، کلسیم و فسفر است و آهن، مس و سلنیوم کمی دارد. لازم به ذکر است که ماهی حاوی سدیم بسیار کمی است و به همین دلیل مصرف آن برای رژیمهای کم نمک توصیه میشود.
متخصصان تغذیه به همه افراد به ویژه بیماران قلبی دستور میدهند هفته ای دو بار (90 گرم در روز) ماهی بخورند.
چربی ماهی مفید است و گوشت قرمز مضر است زیرا گوشت قرمز نوعی چربی اشباع شده است، اما ماهی دو نوع اسید چرب غیر اشباع امگا 3 به نامهای EPA و DHA است.
خاویار به عنوان یک تخمک بارور نشده از تخمدان ماهیان خاویاری اطلاق میشود. اساساً ماهیان خاویاری «استروژن» نامیده میشود. ارزش ماهی خاویاری علاوه بر گوشت به دلیل تخم آن است که به مروارید سیاه معروف است. 12 تا 16 سال طول میکشد تا خاویار از ماهی بدست آید. در گذشته شکمها را با چکش پلاستیکی بی حس میکردند و سپس خاویار را خارج میکردند و گوشت آن را میفروخت. اما امروزه با سزارین مقداری از تخمها از معده خارج میشوند و چند عدد باقی میمانند تا دوباره وارد شکم شوند و ماهی را به دریا برگردانند. این روش را میتوان تا 6 بار برای هر ماهی انجام داد.
جهت سفارش تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی به صورت تضمینی با ما تماس بگیرید.