✅نمونه طرح توجیهی مجتمع نانوایی سنتی؛ سال 1400✅
نان همیشه به عنوان اصلیترین غذا بر سفره هر خانواری ایرانی دیده میشود و نقش مهمی در تأمین انرژی و پروتئین دارد؛ این محصول پای ثابت سبد غذایی خانوارهاست و روزانه مورد استفاده مردم و نیاز جدی زندگی انسان است.
اما در زندگی ماشینی امروزی نان دچار پرتی فراوان شده و گاهی کیفیت آن چنان پایین میآید که باعث نارضایتی مردم میشود که این ناشی از عوامل گوناگون از جمله نامرغوبی آرد، رعایت نکردن روشهای مناسب پخت، استفاده از دستگاههای قدیمی پخت در نانواییها و مواردی از این نوع است که همه اینها سبب بالا رفتن ضایعات، پرتی و سرانجام داغی بازار نان خشکیها میشود. در ادامه، با هدف بهبود عملکرد و ایجاد حس رقابت و نیز ارائه محصولاتی با کیفیت، به بررسی ابعاد فنی و مالی ایجاد مجتمع نانوایی سنتی در شهر......، با مزایا، ضرورتها و منافعی که متعاقباً شرح داده خواهد شد میپردازیم.
جهت سفارش تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی به صورت تضمینی با ما تماس بگیرید.