۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
(ساعت ۹ تا ١٦) ۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
مهندس تـألّـهی ۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

✅نمونه طرح توجیهی فویل و لفاف‌های آلومینیومی✅

از آنجاییکه در برخی از حوزه‌ها و کاربردها، آلومینیوم به‌تنهایی نمی‌تواند نقش محافظتی داشته باشد، از یک لایه محافظتی در کنار آنها استفاده می‌شود. با توجه به گستردگی کاربردها انواع ورق، کویل و فویل آلومینیوم با آلیاژهای مختلف و نیز ترکیب این محصولات با پوشش‌ها، لایه‌ها و مواد مختلف، تعاریف گوناگونی از لفاف آلومینیوم ارائه می‌شود. از مهمترین این تعاریف، مترادف بودن لفاف آلومینیوم با آلومینیوم جکت و لفاف بسته‌بندی پایه آلومینیوم است.
آلومینیوم جکت‌ها(لفاف آلومینیومی) عایق‌های حرارتی هستند که در صنایع و کارخانه‌ها نقش محافظتی دارند. ورق آلومینیوم جکت عایقی آلومینیومی است که از مواد آلی مانند پلی‌اتیلن و یک لایه ورق آلومینیومی تشکیل شده است و به‌عنوان ماده اولیه برای عایق‌های حرارتی استفاده می‌شوند. کاربرد آلومینیوم جکت‌ها برای عایقکاری در موتورخانه‌ها، سایت پتروشیمی‌ها و همچنین کارخانه‌هایی که در دماهای پایین‌تر و یا بالاتر از دمای محیط فعالیت دارند، استفاده می‌شوند. تمامی آلومینیوم جکتها از یک لایه رطوبت‌گیر نیز تشکیل شده‌اند.
لفافهای بسته‌بندی برای محصولات غذائی بسته به نوع مواد بسته‌بندی شده دارای ترکیب‌های مختلفی می‌باشند. به عبارت دیگر نوع لفاف بستگی به ویژگیها و ترکیب شیمیایی مانند سازگاری شیمیائی، نفوذناپذیری و فیزیکی مانند شرایط محیطی، انبار، حمل و نقل، مقاومت مکانیکی، وزن محصول و عمر لفاف دارد.
به عنوان مثال مواد غذائی منجمد شده، مواد غذائی استریلیزه شده، مواد غذائی خشک شده و پاستوریزه شده لفاف‌های مختلفی دارند. در بسته‌بندی مواد غذائی باید توجه داشت که مواد غذائی(بخصوص کره) در مقابل اکسیژن و نور حساس می‌باشند لذا باید لفافی استفاده شد که مقاوم در برابر اکسیژن و نور باشد. ترکیب لایه‌ها نیز با توجه به ترکیب و خوا فیزیکی و شیمیایی مواد غذائی باید طوری باشد که اولاً مواد مصرفی در ساختار لایه‌ها با ماده غذائی هیچگونه فعال و انفعالاتی شیمیائی ایجاد کند و از نوع مجاز برای مصرف بسته‌بندی مواد غذائی باشد و دوماً در طعم اصلی و محتوی در طول زمان نگهداری تأثیر ننماید.
لفاف با پایه آلومینیوم برای مواد غذائی و بخصوص برای کره طبق استاندارد ملی شماره 3115 تحت ویژگیهای لفاف‌های آماده شده با لایه آلومینیوم برای بسته‌بندی مواد خوراکی، باید دارای لایه‌های به خصوصی باشد.

جهت سفارش تهیه و تنظیم طرح‌های توجیهی به صورت تضمینی با ما تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی