✅دانلود نمونه طرح توجیهی میوه خشک سال ۱۴۰۰(Pdf و Word)
پنجشنبه, ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۰۸:۰۰ ق.ظ
هدف این طرح انواع میوههای خشک همچون سیب، گلابی، کیوی، پرتقال، موز، آناناس است.
مرحله اول دستگاه سورتینگ: برای جداسازی میوهها با سایزهای مختلف باهدف تفکیک میوه کیفیت بالا از میوه کیفیت متوسط و پایین
مرحله دوم شستشوی میوه در دستگاه سه وان: در این تجهیز میوهها در وان اول گل گیری میشوند و در وان دوم میوهها ضدعفونی شده و در وان سوم میوهها شستشوی تکمیلی میشود .
مرحله سوم میز استیل: جدا کردن ضایعات میوهها
مرحله هارم بلانچر: از دستگاه بلانچر برای شستشو و آنزیمزدایی از میوهجات به کار میرود. این دستگاه دارای یک درام استیل مشبک و یک حوضچه کوچک است.
جهت سفارش تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی به صورت تضمینی با ما تماس بگیرید.
۰۰/۱۱/۰۷