✅دانلود نمونه طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی گوشت قرمز✅
هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده، حاشیه سود بیشتر، سهولت عرضه، افزایش ماندگاری، سهولت مصرف با رعایت جنبههای بهداشتی آن برای مصرف کنندگان میباشد. بر اساس بررسیهای انجام شده در زمینه عرضه و تقاضای محصولات طرح، تولید این محصول از 2021 به 2025 روند افزایشی خواهد داشت که موجب اطمینان سرمایه گذاران جدید میشود.
طبق بررسیهای انجام شده تقاضا تا 2025 صعودی است به طوری که از 2020 به 2023 میتوان حدود 40000 تن به تولیدات کشور اضافه کرد. حال اگر کارخانهها(با پیشرفت فیزیکی بیش از 75 درصد) به تولید برسند، کمبود تقاضا در کشور 24 هزار تن میشود. لازم به ذکر است ظرفیت کارخانه 1500 تن میباشد که میتوان ادعا کرد بدون نگرانی از فروش محصول میتوان کارخانه را تاسیس کرد. از نظر استانی بر اساس بررسیهای انجام شده در سازمان جهاد کشاورزی استان، کارخانهای با ظرفیت 1500 تن بسته بندی گوشت برای دامهای مختلف مورد نیاز است.
جهت سفارش تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی به صورت تضمینی با ما تماس بگیرید.