گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید وافل
شنبه, ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۰۸:۰۰ ق.ظ
وافل نام نوعی نان ترد و شیرین است که بسیار شبیه بیسکویت است و به دو روش سنتی و صنعتی همراه با آرد، شکر، روغن و تخم مرغ و گاهی ماست تولید میشود. البته وافل ها در مناطق مختلف جهان به سبکها و سلیقههای مختلف ساخته میشوند. وافل در سراسر دنیا برای صبحانه و عصر استفاده میشود و ترکیبی از توت فرنگی و خامه است. البته معمولاً وافل را با عسل و کره و گاهی با مربا و مارمالاد سرو و سرو میکنند. وافل توت فرنگی معمولاً قسمت خوبی از صبحانه هتل است. برای سفارش تهیۀ این گزارش توجیهی با ما تماس بگیرید.
۰۰/۰۲/۱۱