گزارش امکان سنجی طرح تولید پودر آب پنیر،پودر شیر(شیر خشک)
پنجشنبه, ۳۱ فروردين ۱۳۹۶، ۰۶:۳۹ ق.ظ
اهمیت و نقش شیر و فرآورده های آن در تغذیه انسان بر کسی پوشیده نیست. امروزه تولید شیر و محصولات آن یکی از فعالیتهای عمده کشاورزی بشمار میرود که حتی در بعضی از کشورها از مصرف سرانۀ شیر در جامعه به عنوان شاخص پیشرفت و توسعه یاد شده است. همچنین، پودر آب پنیر محصول فرایند خشک کردن آب جدا شده از شیر، پس از فرایند تولید پنیر و یا پرمئیت(پودر حاصل از آب پنیر تولید شده از فرایند UF) تا رسیدن به رطوبت ۴–۳ درصد است. از مهمترین مشخصات این محصول، علاوه بر حلالیت، دانسیته و ویژگیهای میکروبی، وجود لاکتوز به فرم کریستالی است که سبب حفظ کیفیت و جلوگیری از جذب رطوبت در آن میشود.
برای تهیه، تنظیم و نوشتن این طرح توجیهی با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.
۹۶/۰۱/۳۱