پروژه طرح توجیهی طراحی ایجاد کارخانه لبنیات(شیر،ماست،دوغ،خامه)
نمونه طرح توجیهی کامل و پروژه طراحی و ایجاد کارخانه تولید انواع فراورده های لبنی آمادۀ دریافت میباشد. شیر و فراورده های آن به همان سهولتی که به مصرف میرسد، تولید نمیگردد. مراحل تولید محصولات لبنی از تهیه شیر، جمع آوری، حمل و نقل، تحویل به کارخانه، تغییر و تبدیل در کارخانه و توزیع، تا رسیدن به دست مصرف کننده همواره با دشواری های بسیاری همراه است؛ از این رو بررسیهای علمی دقیق و برنامه ریزیهای قابل اجرای همگام با پیشرفت تکنولوژی را میطلبد. گرچه تولید فراورده های لبنی تاریخچه ای بس دیرینه دارد، ولی حرفه ای است حساس، پر مخاطره و آسیب پذیر. کمتر تولید کننده ای پیدا میشود که خاطری آسوده از کار خویش داشته باشد و نگران مراحل مختلف تولید نباشد.
شیر به موجب آنکه غذایی است تقریبا کامل و کلیه عناصر لازم را به صورت متعادلی دارا میباشد، بدیهی است که از حمله میکروبها مصون نمیماند؛ و چنانچه در تهیه، نگهداری و توزیع آن دقت کافی نشود، بر اثر آلودگی میکروبی بسرعت فاسد شده، مصرف آن نه تنها جبران کنندۀ کمبودهای غذایی بدن نخواهد بود، بلکه ممکن است منجر به عفونت یا مسمومیتهای غذایی نیز شود. نظر به ارزش تغذیه ای بالای شیر، همه ساله تحقیقات وسیع و دامنه داری در مراکز پژوهشی جهان صورت می گیرد که ماحصل آن برگزاری سمینارها، گردهمایی های علمی، انتشار مقالات و کتب متعدد می باشد.
نام و کد آیسیک ISIC محصولات تولیدی طرح عبارتند از:
شیر پاستوریزه: 15201111
ماست پاستوریزه: 15201231
خامه پاستوریزه: 15201120
دوغ پاستوریزه: 15201236
همچنین این طرح شامل تکنولوژی تولید شیر، شرح مراحل و تکنولوژی تولید خامه، فرایند تولید دوغ، تکنولوژی تولید ماست، فلوچارت های تولید، شیوه کنترل کیفیت، محاسبات اقتصادی، الزامات ساخت کارخانه، تعیین مساحت و فضای کارخانه، عوامل موثر در انتخاب کارخانه و... میباشد.
شما میتوانید برای سفارش خرید و یا تهیۀ طرحهای توجیهی تولید محصولات لبنی، با 09354300400 تماس بگیرید.