نمونه گزارش کامل طرح توجیهی اسانس و گلاب گیری
برای عرق گیری، گلاب گیری، عرق کشی و گلاب کشی، روشهای مختلفی وجود دارد که هر کدام دارای شرایط و سختیهای خاص خودش بوده و انجام آنها به آسانی میسر نیست، ضمن اینکه همچین کاری بسیار پر دردسر و هزینه بر بوده، نیازمند دانش و تخصص در زمینه گیاه شناسی و عطاری میباشد. مکانیزم دستگاه تقطیر بر مبنای تبدیل مایع به بخار میباشد بدین معنا که پس از جوش آمدن مخلوط آب و گیاه بخار حاصله توسط قسمت کندانسور دستگاه سرد شده و تبدیل به مایع که همان عرق میباشد، میگردد. تولیدات این واحد صنعتی و کارگاهی عبارتند از گلاب رقیق نشده، گلاب بسته بندی شده، اسانس گل محمدی، عرق نعناع، عرق بیدمشک، عرق آویشن، عرق زرین گیاه، عرق نسترن، عرق بهارنارنج، عرق خارشتر، عرق شاطره، عرق کاسنی و... برای تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی مرتبط با عرقگیری و اسانس گیری از گل ها و گیاهان دارویی و معطر میتوانید با مهندس تـألّـهی(09354300400) تماس بگیرید.