نمونه فایل کامل طرح توجیهی تولید مربا و مارمالاد انجیر(فرآوری انجیر)
انواع مربا و مارمالاد تحت زیر فصلهای تعرفه 2007 مقررات گمرکی ایران با عنوان مربا، ژله، مارمالاد(Marmalade)، پوره و خمیر میوه که به وسیله پختن به دست آمده یا بدون افزودن قند یا سایر مواد شیری کننده وارد و صادر میشوند. تهیه مربا، مارمالاد از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. و مارمالاد نوعی مرباست که میوه همراه با پوستش کاملاً له و یکدست شده باشد. علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب از بین رفتن سرمایههای کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآوردههای کشاورزی به کشور میگردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را صد چندان مینماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام میتوانند پاسخگوی هر دوی این مشکلات باشند. هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونهای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد. این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر میتواند مربا، مارمالاد و... باشد.
برای تهیه و ارائه طرحهای توجیهی میتوانید با 09354300400(مهندستـألّـهی) تماس بگیرید.