نمونه طرح توجیهی ۹۹ تجهیز و راه اندازی سفره خانه سنتی
پنجشنبه, ۶ آذر ۱۳۹۹، ۰۸:۰۰ ق.ظ
رستوران و سفره خانه سنتی مکانی است که باید در آنجا انواع غذاهای محلی ارائه شود و خدمۀ مجموعه میبایست لباس سنتی به تن داشته باشند و همچنین معماری، فضاسازی و دکور سفره خانه بر اساس سنت آن منطقه باشد تا زمانیکه مسافر و یا مراجعهکنندهای وارد سفره خانه میشود آداب، فرهنگ و رسم و رسوم سنتی آن منطقه را مشاهده کند. سفره خانههای سنتی باید دارای ساختار درونی متناسب با معماری اصیل منطقه بوده و تنها غذاهای اصیل و بومی را عرضه کنند. جهت سفارش تهیه این طرح با ما تماس بگیرید.
۹۹/۰۹/۰۶