نمونه طرح توجیهی کارخانه مواد غذایی(سال ۹۹)
پنجشنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۹، ۰۸:۰۰ ق.ظ
فایل Word و اکسل طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو غیر گوشتی آمادۀ دریافت است. هدف از این طرح، تولید کنسرو خوراک بادمجان، کنسرو لوبیا و قارچ، کنسرو لوبیا چیتی، کنسرو ذرت شیرین و کنسرو سبزیجات مخلوط میباشد. به روشی برای نگهداری از غذا و همچنین به خوردنیهای نگهداری شده به این روش گفته میشود. در روش کنسرو، ماده خوردنی در یک قوطی یا ظرف قرار میگیرد و پس از بستن سر قوطی یا ظرف، هوا دیگر به ماده غذایی راه نمییابد و این باعث طولانیتر شدن مدت نگهداری مواد درون قوطی میشود.