۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

نمونه طرح توجیهی کارخانه برنج کوبی(احداث واحد شالیکوبی)

از آنجا که خودکفایی در محصولات استراتژیک تضمین کننده امنیت، استقلال و ثبات سیاسی کشور است. سیاست‌های ملی جهت تامین غذا و رفاه جامعه و اهمیت آن به وضوح توسط مقام معظم رهبری در رسیدن به خودکفایی در محصولات غذایی در سند چشم انداز ۲۰ساله و برنامه‌های پنج ساله توسعه اجتماعی و اقتصادی کشور بیان گردیده است. رفع چالش‌های موجود در افزایش و تولید پایدار محصولات زراعی از جمله اهداف راهبردی در جهت حصول به امنیت غذایی و سلامت جامعه می‌باشد.
بنابراین خودکفایی در تولید برنج در کشور نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت مهم و انکار ناپذیر است که باید با در نظر گرفتن تمامی جنبه‌های فنی و اقتصادی تولید از جمله بحران آب و تغییرات اقلیمی به آن پرداخته شود. خوشبختانه سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب درباره اقتصاد مقاومتی نیز موید افزایش توان تولید محصولات استراتژیک نظیر برنج مبتنی بر توان داخلی است.
یکی از عوامل تهدید کننده در مسیر نیل به خوداتکایی، واردات بیش از نیاز جامعه است که در سال‌های گذشته موجب کاهش انگیزه‌های تولید کننده داخلی گردیده است. با توجه به سود کلان واردات در مقایسه با مشقت‌های تولید داخل، نظام برنامه ریزی و سیاست گذاری کشور نباید اجازه قربانی مزایای متعدد حاصل از تولید داخل نظیر اشتغال، امنیت غذایی و امنیت ملی را در قبال کار آسان واردات و منفعت عده‌ای خاص بدهد. مدرن شدن کارخانه‌های شالیکوبی موجب می‌شود که شکستگی دانه‌های برنج به حداقل برسد و به این ترتیب سود بیشتری از فروش برنج نصیب شالیکاران خواهد شد.
اقتصاد مقاومتی در حوزه‌ى کشاورزی به معنای تلاش برای حداکثر استفاده از امکانات موجود برای تولید محصولات استراتژیک و اساسی جهت کاهش وابستگی به کشورهای خارجی، افزایش بهره‌وری تا حد امکان، تولید کالاهایی که وابستگی به خارج را هرچه کمتر می‌کنند و تأمین نهاده‌های لازم به شکل کامل و در زمانی مناسب است؛ همچنین به موازات این‌ها باید در بخش کشاورزی سرمایه‌گذاری کرد. اقتصاد مقاومتی نقشه راهی برای مقابله با اعمال تحریم‌ها و توسعه کشور محسوب می‌شود و برنج به عنوان یک محصول راهبردی در اقتصاد مقاومتی است که تولید آن می‌تواند کشور را از واردات بی‌نیاز کند چرا که خوداتکایی سبب خودکفایی خواهد شد. ایجاد فرهنگ در خرید کالا و تولیدات داخلی از راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی است و واردات بی رویه برنج مغایر با رویکرد اقتصاد مقاومتی است.

برای تهیۀ طرح‌های توجیهی مرتبط با راه اندازی کارخانه‌های فراوری، تولید و بسته‌بندی برنج می‌توانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی