نمونه طرح توجیهی غذای بیرون بر(غذای آماده)
سه شنبه, ۲ آذر ۱۳۹۵، ۰۱:۲۲ ق.ظ
نمونه طرح توجیهی راه اندازی آشپزخانه صنعتی برای تهیه و توزیع غذای بیرون بر آمادۀ دریافت میباشد. تجهیزات بیرون بر عبارت است از: آشپزخانه، سردخانه، پیشخوان، فر، دیگ، اجاق و... همچنین بهتر است مکان بیرون بر در مسیر اصلی تردد قرار گرفته باشد اما از آنجا که بیشتر سفارشات از طریق تلفن و غیر حضوری انجام می شود می توان در مکانی غیر از مسیر اصلی نیز بیرون بر را احداث کرد که البته در این صورت استفاده از تبلیغات مناسب و گسترده جهت جذب مشتری بسیار حائز اهمیت است. برای تهیۀ طرحهای توجیهی مرتبط در این زمینه میتوانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.