نمونه طرح توجیهی صنایع غذایی٩٨:تولید مربا و مارمالاد انجیر
جمعه, ۲۰ دی ۱۳۹۸، ۰۸:۲۰ ب.ظ
نمونه طرح توجیهی فراوری انجیر آمادۀ دریافت میباشد. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است. و مارمالاد نوعی مرباست که میوه همراه با پوستش کاملاً له و یکدست شده باشد. برای تهیۀ طرحهای توجیهی صنایع غذایی با استعلام قیمتهای جدید(برآورد زمستان ٩٨) با 09354300400(مهندستـألّـهی) تماس بگیرید.