۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

نمونه طرح توجیهی راه‌اندازی کارگاه سنتی تولیدی لبنیات(شیر پاستوریزه،خامه،دوغ و...)

تهیه و تولید این مادۀ حیاتی به روش صحیح و اصولی از یک قرن پیش در بعضی از کشورهای جهان شروع شده است. امروزه کارخانه‌های شیر از نقطه نظر اقتصادی و تهیه مواد لبنی بهداشتی از اهمیت زیادی برخوردار شده‌اند. هدف از پاستوریزاسیون از بین بردن یا غیر فعال کردن باکتری‌های بیماری زا طی عملیات اجرایی است.
حرارت به عنوان یک عامل مؤثر در از بین بردن این گونه باکتری‌ها در شیر محسوب می‌شود و میزان درجه حرارت با توجه به وضع فیزیولوژیکی میکروب و وضع فیزیکی شیر متغیر است. بسیاری از میکروب شناسان بر این عقیده‌اند که میکروب سل نسبت به سایر میکروب‌های بیماری زا در برابر حرارت مقاومت بیشتری دارد. بنابراین بایستی شیر تا حد لازم حرارت داده شود، آن گونه که قادر به از بین بردن میکروب سل باشد. برای تهیه و تنظیم طرح‌های توجیهی راه‌اندازی کارگاه و کارخانجات تولید لبنیات سنتی و صنعتی می‌توانید با 09354300400(مهندس‌تـألّـهی) تماس بگیرید.

۹۶/۰۸/۰۲
مهندس‌تـألّـهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی