نمونه طرح توجیهی راهاندازی کارگاه سنتی تولیدی لبنیات(شیر پاستوریزه،خامه،دوغ و...)
تهیه و تولید این مادۀ حیاتی به روش صحیح و اصولی از یک قرن پیش در بعضی از کشورهای جهان شروع شده است. امروزه کارخانههای شیر از نقطه نظر اقتصادی و تهیه مواد لبنی بهداشتی از اهمیت زیادی برخوردار شدهاند. هدف از پاستوریزاسیون از بین بردن یا غیر فعال کردن باکتریهای بیماری زا طی عملیات اجرایی است.
حرارت به عنوان یک عامل مؤثر در از بین بردن این گونه باکتریها در شیر محسوب میشود و میزان درجه حرارت با توجه به وضع فیزیولوژیکی میکروب و وضع فیزیکی شیر متغیر است. بسیاری از میکروب شناسان بر این عقیدهاند که میکروب سل نسبت به سایر میکروبهای بیماری زا در برابر حرارت مقاومت بیشتری دارد. بنابراین بایستی شیر تا حد لازم حرارت داده شود، آن گونه که قادر به از بین بردن میکروب سل باشد. برای تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی راهاندازی کارگاه و کارخانجات تولید لبنیات سنتی و صنعتی میتوانید با 09354300400(مهندستـألّـهی) تماس بگیرید.