۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

نمونه طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی جهت ارائه به اداره جهاد کشاورزی و سازمان صنعت معدن تجارت برای بررسی توجیه پذیری و هزینه های احداث و راه اندازی سردخانه بالای صفر تحت اتمسفر کنترل شده 3000 تنی، 2000 تنی و 5000 تن آمادۀ دریافت میباشد. سردخانه از نظر کلی عبارتست از محلی سرپوشیده که بوسیله عوامل خنک کننده سردشده و برای نگهداری محصولات غذائی در طولانی مدت مورداستفاده قرار می گیرد.عوامل خنک کننده شامل کمپرسورها و لوازم تبرید است که مجموعا با سیستم کلی سردخانه یک واحد کامل را تشکیل می دهند.
کالاهای قابل نگهداری در سردخانه:
بطور کلی کالاهایی قابل نگهداری در سردخانه میباشند که فاسدشدنی بوده و در اثر مجاورت با درجه حرارت از حد مصرف خارج گردند. این مواد شامل مواد غذائی، مواد شیمیائی، داروها و بعضی از کالاهای صنعتی و قطعات خاص با ترکیبات مخصوص می‌باشند. سردخانه هائی که بطور معمول امروزه ساخته رواج دارد مربوط به نگهداری مواد غذائی بوده و برای سایر موارد گفته شده، سردخانه هائی با ظرفیت کم و اختصاصی ساخته می‌شود مواد غذائی که می بایستی در سردخانه نگهداری شود بطور کلی به دو دسته کلی تقسیم می‌گردند: مواد پروتئینی و روغن و دیگری میوه جات و سبزیجات برای نگهداری فرآورده های گوشتی و پروتئینی معمولا از سردخانه زیر صفر مجهز به تونل انجماد استفاده نموده و مواد  پس از نگهداری در درجه حرارت 40- و سپس 20- درجه سانتیگراد منجمد شده و به سردخانه 10-+ درجه منتقل و تا مدتی که لازم باشد نگهداری می‌شوند. برای نگهداری سبزیجات و میوه جات از سردخانه های بالای صفر استفاده می‌کنند. بدلیل آنکه این محصولات هر کدام دمای مناسبی برای نگهداری لازم دارند(ضمن آنکه این دماها زیاد با هم اختلاف ندارند). لذا سعی می‌شود تجهیزات و تاسیسات بالای صفر بگونه ای طراحی گردد که بتواند پاسخگوی محصولات مختلف باشد. برای تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی راه اندازی سردخانه های زیر صفر و بالای صفر و سرد خانه های دو مداره و 2 منظوره میتوانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی