۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

مطالعات توجیه پذیری اقتصادی،فنی و مالی خاک کوکوپیت

نمونه طرح توجیهی تولید کوکوپیت(تهیه شده برای ارائه به سازمان منطقه آزاد) آمادۀ دریافت می‌باشد. کوکوپیت از الیاف نارگیل فشرده شده تهیه می‌شود و به شکل مکعب‌های فشرده، قالب‌های کوچک، تخته‌ای و یا صفحات گرد وارد می‌شود. جهت استفاده بایستی آنها را باز کرده در معرض هوا قرار داد و به آن آب اضافه کرد. با اینکار 1 کیلوگرم کوکوپیت خشک به تقریباً 15 لیتر کوکوپیت مرطوب تبدیل می‌شود.
Trichodema نوعی قارچ است که به طور طبیعی در کوکوپیت موجود است و در همزیستی با ریشه گیاه آن را از قارچ‌های بیماری زا مانند Pythium محافظت می‌کند. این خصوصیت در کوکوپیت‌های استرلیزه شده وجود ندارد.
کوکوپیت به عنوان یک افزودنی به خاک بکاربرده می‌شود و با توجه به کمبود مواذ مغذی در ترکیب آن معمولاً تنها افزودنی برای رشد گیاه نیست.
وقتی گیاه در کوکوپیت پرورش داده می‌شود بسته به نوع گیاه بایستی از مواد مغذی دیگری نیز استفاده کرد. کوکوپیت‌هایی که در کشورهای سریلانکا و هند تولید می‌شوند شامل مقدارقابل توجهی مواد مغذی از جمله پتاسیم می‌باشند.
بعضی از کوکوپیت‌ها به خوبی تجزیه نمی‌شوند و شروع به مصرف کردن نیتروژن موجود می‌کنند و در صورت کم بودن، برای مصرف نیتروژن با گیاه رقابت می‌کند.
کوکوپیت‌های نامرغوب شامل مقادیر زیادی EC(نمک) می‌باشند که قبل از مصرف باید شسته شوند.
برخی از موارد مصرف:

  •  به عنوان جایگزین کود گیاهی.
  •  به عنوان خاک مرغوب برای گلدان(قابل ترکیب با شن و کود گیاهی).
  •  برای رشد گیاه قارچ لازم و حیاتی است.
  •  چون کوکوپیت یک جذب کننده خوب و قوی است می‌توان از کوکوپیت خشک برای جذب روغن در زمین‌های لغزنده استفاده کرد.
  •  به عنوان بستر در محل‌های نگهداری حیوانات برای جذب فضولات حیوانی جهت تمیز ماندن اینگونه محیط‌ها.

کوکوپیت اسیدی است و PH آن بین 5.5 تا 6.5 است. این PH برای برخی از گیاهان بالاست ولی اکثر گیاهان معروف از جمله توت فرنگی و گلهای شاخه بریده بسیار مناسب می‌باشد. کوکوپیت بسیار آبدوست است و می‌تواند آب را جذب کرد حتی وقتی کاملاً خشک است.

برای سفارش تهیه و تنظیم طرح توجیهی تولید کوکوپیت یا پالم پیت از ضایعات نخل خرما و... می‌توانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.

۹۴/۰۹/۲۷
مهندس‌تـألّـهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی