مشاهده نمونه طرحهای توجیهی شترمرغ + پرورش شتر شیری و گوشتی
نمونه طرحهای توجیهی پرواربندی شترمرغ و پرورش شتر(شیری، گوشتی، داشتی) آمادۀ دریافت میباشند. جهت سفارش خرید این طرح و تهیه و تنظیم و انجام نوشتن طرحهای توجیهی در زمینۀ راه اندازی مزرعه پرورش شترمرغ و شتر، با 09354300400 تماس بگیرید.
در واقع پرورش شتر مرغ از سال 1860 در کشور افریقای جنوبی به صورت جدی آغاز گردیده و سپس درسایر نقاط دنیا گسترش یافت. امروزه در بسیاری از کشورها پرورش شتر مرغ انجام می شود. کشور ایران هم چند سالی است مبادرت به واردات این پرنده نموده و در امر پرورش آن گام نهاده است. در طی چند سال گذشته مطالعاتی برروی پارامترهای تولیدی، جوجه کشی، تغذیه و پرورش این پرنده صورت گرفته که توأم با موفقیت هایی درا ین زمینه بوده است. قابل ذکر است که تا کنون در ایران محصولات حاصل از کشتار این پرنده به بازار عرضه نشده است.
محصولات این پرنده شامل گوشت، چرم، پر وسایر محصولات فرعی است . گوشت پرنده قرمز بوده واز خواص آن می توان پایین بودن میزان چربی ، کلسترول ، تردی خاص و بالا بودن میزان پروتئین را نام برد. چرم این پرنده چرمی با ظاهری زیباست و در ساخت انواع محصولات چرمی به کار می رود. نوع دیگر چرم حاصل از پوست ناحیه ساسق پای شترمرغ است که از صفحات فلسی، مانند پوست مارمولک تشکیل شده و درساخت محصولات چرمی و به خصوص گاو چران ها استفاده میشود. پرهای شتر مرغ در ساخت انواع گردگیرهای استفاده می شود و خاصیت گردگیری بالایی دارد. همچنین از پرتتر مرغ در تزیین علم در مراسم مذهبی، ساخت انواع کلاه ها و شال گردن ها استفاده می شود. سایر محصولات فرعی این پرنده شامل پوسته تخم می باشد که از تخم های بی نطفه در زمان جوجه کشی به دست می آید. برروی این تخم ها کارهای هنری از جمله نقاشی وحکاکی صورت گرفته وبا قیمت های گزافی به فروش می رسند. به طور کلی از کلیه اجزای این پرنده استفاده می شود. شتر مرغ در سن 10 تا 14 ماهگی کشتار میگردد و در این سن حدود 100 تا 120 کیلوگرم وزن دارد. گوشت حاصل ازاین پرنده بیشتر از قسمت ران می باشد که در حدود 30 تا 35 کیلوگرم است. همچنین پوستی به مساحت 3/1 تا 5/1 متر مربع استحصال می گردد.
در طی دهه های اخیر تجارت گوشت شتر مرغ در سطح جهان افزایش چشمگیری یافته است. بنحوی که در طی چند سال اخیر صنعت پرورش شترمرغ با هدف ایجاد یک منبع پروتئینی جدید جهت افزایش تولید گوشت قرمز که یکی از مواد اصلی و پر مصرف در رژیم غذایی ما ایرانیان به شمار میرود گسترش چشمگیری داشته است. شترمرغ ها از بسیاری جهات گونه ای منحصر به فرد بشمار می آیند و همین امر باعث گردیده تا در سالهای اخیر توجهات زیادی معطوف آن گردد. به طور مثال تخم آن در مقایسه با تخم سایر پرندگان بزرگترین تخم بوده و می تواند وزنی معادل 2-1 کیلوگرم داشته باشد اما در مقایسه با جثه پرنده، شترمرغ دارای کوچکترین تخم در میان پرندگان می باشد. شترمرغ بزرگترین پرنده زنده روی زمین می باشد که می تواند به بلندایی در حدود 2/5متر و وزنی معادل 150 کیلوگرم دست یابد. این پرنده بومی آفریقا بوده و از این کشور به سایر نقاط جهان راه پیدا کرده است. تهیه گوشت شترمرغ که باعث می شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهی که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و... که استفاده میکنند ولی به دلیل اینکه بعضی از مردم به علت گرانی و یا نبود امکانات نمی توانند استفاده کنند و استفاده از آن امکان پذیر نیست یا به دلیل نبودن و یا گران بودن، ولی کنسرو شترمرغ این امکان را می دهد که همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند هم با قیمت ارزان و هم به سادگی به آن دست یابند هم از خاصیت هایی که دارد بتوانند استفاده کنند و هدف از این طرح این است که مردم بتوانند از گوشت هایی که بدنشان به ویتامین ها و پروتئین هایش نیاز دارد استفاده کنند و به سادگی به آن دست یابد.
هزینه های جاری طرح پرورش شترمرغ
- هزینه خوراک: بالغین(در طول سال) و شترمرغ های جوان تا 3 ماهگی در واحدهای مولدو هزبینه خوراک در شترمرغهای پرواری
- هزینه کارگری در سال(حقوق پرسنل دوازده ماه حقوق همچنین دو ماه پاداش و عیدی در نظر گرفته شده است و تعداد کل پرسنل منظور گردد)
-هزینه کارشناس فنی واحد
- هزینه استهلاک: برای ساختمانها عمر مفید 20 سال،برای ماشین آلات 15-10سال و برای پرنده 15سال و برای محاسبه استهلاک ضریب سالیانه برای هریک در نظر می گیرند که برای ساختمان و تاسیسات 10%، برای ماشین آلات 20% و برای تجهیزات 15% است.
-هزینه های مصرفی و خدماتی:
- برق، سوخت، آب وتلفن
- مخارج دامپزشکی و درمانها
- هزینه های جاری هرشترمرغ بالغ درسال
- بیمه شترمرغ های بالغ(پوشش تمام خطرات) و بیمه ساختمانها و تجهیزات