مشاهده نمونه طرحهای توجیهی بسته بندی چای و قهوه(تولید فرآورده های چای)
نمونه طرحهای توجیهی از پیش تهیه شده برای تولید چای سیاه خشک باز فرآوری شده، چای کیسه ای، پودر فوری چای همراه شکر، گرانول چای، نوشابه چای، قهوه فوری و... آمادۀ دریافت میباشند. برای سفارش خرید این طرحها و یا نوشتن سایر طرحهای توجیهی مشابه و استاندارد به صورت کاملاً تضمینی در زیر گروه صنایع غذایی و بسته بندی مواد، با 09354300400 تماس بگیرید.
هدف از اجرای این طرح، احداث یک کارخانۀ تولید چای به روش صنعتی میباشد. چای یک نوشیدنی حاوی کافئین می باشد که با خیساندن برگهای گیاه سیننس(CAMELLIA SINENSIS) در آب داغ تهیه می گردد. کشورهای عمده تولید کننده چای عبارتند از: چین، هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، اندونزی، نپال. برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا قرار گیرد تغییر رنگ می دهد خیلی سریع پژمرده شده واکسیده می شود. علت آن تخمیر آنزیمی است که باعث تجزیه کلروفیل وآزاد شدن تانین برگهای چای می گردد. چای به 4 گروه بر اساس درجه و مدت زمان اکسیداسیون برگ های چای تقسیم بندی می شود. در واقع روند اکسیداسیون در هر گروه در مرحله خاصی با خارج ساختن آب برگها توسط حرارت دادن متوقف می گردد. کاشت چای در ایران بیشینه ای بیش از ١٠٠ سال دارد. کشت چای از کانون نخستین خود یعنی لاهیجان به سوی شرق و غرب و به ویژه در سواحل جنوبی دریای خزر شهرهای لاهیجان، لنگرود، رودسر، املش، صومعه سرا، فومن، رشت و شفت و حتی قسمتی از استان مازندران گسترش پیدا کرده است. نظام بهره برداری چای کشور، در زمینه های بازرگانی و کنترل کیفیت آن در کارخانه های چای سازی، متولی ناکارآمد و بی برنامه آن بود که سعی شد با طرح سیاست خصوصی سازی و انحلال سازمان چای کشور به آن سازمان داده شود. بر پایه این طرح که باصطلاح طرح اصلاح ساختار چای نامیده می شود، دولت به کارخانه داران چای کمک مالی داد تا در چهارچوب قانون عرضه و تقاضا برگ سبز چای بخرند و آنرا به چای خشک تبدیل کنند و قابل رقابت با چای خارجی نمایند. به رغم تقاضای فراوان بازار داخلی برای مصرف چای و قهوه و کیفیت قابل قبول محصول چای داخلی، متأسفانه جامعه علاقه چندانی به مصرف این چای نشان نمیدهد. از همین رو ایجاد واحدهای فرآوری چای و قهوه و افزودن اسانس به چای و بسته بندی مناسب تر می تواند نه تنها بازار مصرف این محصول را بهبود بخشد، بلکه امکان صادرات این چای را نیز فراهم آورد. طرح حاضر در همین راستا طراحی و ایجاد کارگاه بسته بندی چای و قهوه مدنظر دارد. با توجه به مطالب پیش گفته در زمینه مصرف بالای این محصول در سطح داخلی و جهانی و تولید محصول مرغوب در کشور، بازار هدف پیش بینی شده توأمان بازارهای منطقه ای، ملی و بین المللی می باشد.