مشاهده نمونه طرح توجیهی کامل سالن مجالس(سالن پذیرایی)
در این مطلب، یک نمونه طرح توجیهی کامل سالن پذیرایی(برگزاری مراسمات و مجالس عقد و عروسی و...) برای ارائه به بانکهای و سازمانهای ذیربط، آمادۀ دریافت میباشد. امروزه رستوران و تالارها و غذاخوریها بخش جدا ناشدنی شهرهای بزرگ و حتی شهرهای کوچک شدهاند به گونهایی که به هیچ وجه نمیتوان شهری را بدون آنها متصور شد گویی شهر با آنها تعریف شده است این وابستگی به حدی است که بعید به نظر میرسد کسی حداقل یک بار در ماه در آنها نرود و دلی از عزا در نیاورد.
غذاخوریها از دیدگاه نوع مشتریان، بهای خوراکها و کیفیت خدمات ارایه شده، اغلب به دو دسته بخش میشوند، دستۀ نخست، غذاخوریهای بیتکلف و ارزان قیمتاند که بیشتر مشتریانشان از باشندگان همان محل هستند یا در همان محدوده کار میکنند. در این گونه غذاخوریها، میهمانان مقید به رعایت آداب و رسوم ویژهای نیستند و بیشتر با لباسهای معمولی و غیر رسمی در غذاخوری حاضر میشوند. دستۀ دوم غذاخوریهای گرانقیمت هستند. در این گونه غذاخوریها، بهای خوراکها و خدمات بالاست و بسته به عرف و فرهنگ جوامع گوناگون، میهمانان با پوشاک رسمی یا نیمهرسمی حضور مییابند.
ارایۀ غذا در رستوران و تالار با همکاری همۀ کارمندان رستوران و تالار انجام میشود. چینش ادوات غذاخوری، ارایۀ منو و دریافت سفارش از میهمانان و ارایۀ غذا به ایشان، تحویل صورتحساب، دریافت وجه و در پایان مرتبساختن و پیراستن میز از وظایف پادوهاست. پخت غذا نیز از وظایف آشپزها به شمار میآید.
برای سفارش خرید این طرح و یا نوشتن سایر طرحهای توجیهی و گزارشهای امکان سنجی مشابه در این زمینه، با 09354300400 (مهندس تـألّـهی)تماس بگیرید.