۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

مشاهده نمونه طرح توجیهی کامل انجماد سریع میوه و سبزیجات IQF

در چرخه تولید موادغذایی، فرآوری، عرضه و مصرف محصولات غذایی همیشه ضایعات وجود داشته است ولی بخش اعظم آن به فرآوری محصول بخصوص انجماد محصول، نگهداری و عرضه محصولات وابسته است.
منجمد کردن، یکی از آسانترین و قابل قبول‌ترین روشهای نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروبها در مواد غذایی نمی‌شود، بلکه سبب کند شدن عمل میکروارگانیسمها شده و با کند کردن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تأثیر می‌گذارند، از خراب شدن آنها جلوگیری می‌کند.
اغلب غذاهای منجمد شده به روش IQF دارای سطح پائینی از سدیم بوده و احتیاج به مقادیر کمی از نگهدارنده‌ها دارند که همراه با مقدار کمی اسید سیتریک برای کنترل رنگ، به کار می‌روند. این محصولات را می‌توان برای حداقل 30 روز در فریزر نگهداری کرد. با استفاده از این تکنولوژی، می‌توان هر سبزی و میوه‌ای را در تمام فصول سال با همان طعم تازگی و دلچسب، به‌صورت تک یا همراه با سایر غذاها مصرف کرد.

۹۶/۰۸/۱۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی