۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

مشاهده نمونه طرحهای توجیهی تولید انواع رب(گوجه،انار،زرشک،فلفل)

در این مطلب، نمونه طرح‌های توجیهی تولید انواع رب، آمادۀ دریافت می‌باشند. جهت خرید و همچنین برای سفارش نوشتن طرح‌های توجیهی صنایع غذایی، با 09354300400 تماس بگیرید.

فرآیند تولید محصول بشرح ذیل قابل بیان می‌باشد:
1- گوجه فرنگی در سبدهای یا جعبه های 25 کیلوگرمی وارد کارخانه می‌شود و پس از توزین در سکوی بارگیری قرار می‌گیرد و کالای توزین شده وبا کنترل تعداد جعبه باسبد تحویل گرفته می‌شود.
2- در محل سکوی بارگیری یک حوضچه سیمانی قرار دارد که کف آن از صفحات مشبک پوشانده شده و پر از آب است گوجه ها از سبد در آب حوضچه تخلیه می‌شود البته کف حوضچه دارای شیب مناسب می‌باشد بطوریکه با باز کردن دریچه خروج گوجه ها به راحتی همراه آب در کانال مربوطه جاری شده و ضمن شستشو اولیه به سمت خط تولید بعد از آن بوده و مجهز به لوله های هوا می‌باشد هوای دمیده شده از این لوله ها سبب به غلیان در آمدن گوجه ها و در نتیجه شستشوی بهتر گوجه ها می‌شود.
3- سپس گوجه ها برای شستشوی نهایی از زیر دوشهای آب رد شده و روی میز سورتینگ قرار می‌گیرد گوجه فرنگی ها در حین عبور از روی سورتینگ توسط کارگرانی که در دو طرف میز قرار دارند مورد بازرسی قرار می‌گیرند و گوجه‌های نامناسب و کال و لهیده و یا چیزهای دیگری مثل چوب و غیره که احتمالاً همراه گوجه باشند از گوجه ها جدا می‌گردند.
4- گوجه های تمیز شده پس از عبور از زیر دوش آب که شستشوی نهایی را انجام می‌دهد وارد خردکن می‌شود و در آن خرد کن که از یکسری تیغه‌های متحرک تشکیل شده است سبب خرد شدن گوجه ها می‌شود. گوجه های خرد شده وارد مخزنی با حجم حدود یک متر مکعب درزیر خردکن موسوم با بالانس تانک می‌شوند.
5- گوجه های خرد شده توسط منو پمپ وارد پری هیتر می‌شوند. پری هیتر یک دستگاه افقی استوانه است که درون آن لوله های استیل با قطر کمتر قرار دارد و اطراف لوله ها بخار می‌باشد بطوریکه گوجه های خرد شده با عبور از داخل این لوله های به حرارت حدود 90-85درجه سانتیگراد می‌رسند.
حرارت داده شده درپری هیتر اولاً سبب می شود تا راندمان آبدهی در مرحله فیلتراسیون افزایش یابد ثانیاً آنزیم پکتیناز از بین برود و در نتیجه رب تولیدی از ویسکوزیته مناسبی برخوردار باشد ثالثاً بار میکروبی کاهش یافته و به رندمان سالم سازی درمراحل بعدی کمک می‌کند و بعلت متلاشی و نرم شدن بافت گوجه ها ضمن آسانتر کردن عمل آبگیری استهلاک صافی ها را نیز کاهش می‌دهد.
6- گوجه های خردشده پس از عبور از پری هیتر وارد صافیها می‌شوند این صافیها دو یا سه مرحله ای می‌باشند بطوریکه تفاوت مراحل مختلف در قطر توری های آنها می‌باشد توری مرحله اول با...

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی