مراحل تولید قند فروکتوز و سوربیتول از نشاسته ذرت+امکان سنجی
جمعه, ۳۰ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ ب.ظ
قند فروکتوز از نشاسته ذرت و تبدیل آن به گلوکز و سپس فروکتوز تولید میشود. شربت فروکتوز در سطوح مختلف صنایع غذایی از جمله تولید نوشابه، آبمیوه، بستنی، شیرهای طعمدار و انواع مربا استفاده میشود. کاربرد عمدۀ این محصول در صنایع نوشابه سازی و آبمیوه است. سوربیتول نیز یک الکل جاذب رطوبت است و درجۀ شیرینی آن تقریباً نصف درجۀ شیرینی ساکارز است و به عنوان یک شیرین کننده برای غذاهای افرادی که به دیابت مبتلا هستند و همچنین به عنوان یک نرم کنده و مادهای که رطوبت را به خود جذب میکند در کنسرو استفاده میشود. برای سفارش تهیۀ این طرح توجیهی با ما تماس بگیرید.
۹۹/۰۳/۳۰