۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

مراحل تولید قند فروکتوز و سوربیتول از نشاسته ذرت+امکان سنجی

قند فروکتوز از نشاسته ذرت و تبدیل آن به گلوکز و سپس فروکتوز تولید می‌شود. شربت فروکتوز در سطوح مختلف صنایع غذایی از جمله تولید نوشابه، آبمیوه، بستنی، شیرهای طعم‌دار و انواع مربا استفاده می‌شود. کاربرد عمدۀ این محصول در صنایع نوشابه سازی و آبمیوه است. سوربیتول نیز یک الکل جاذب رطوبت است و درجۀ شیرینی آن تقریباً نصف درجۀ شیرینی ساکارز است و به عنوان یک شیرین کننده برای غذاهای افرادی که به دیابت مبتلا هستند و همچنین به عنوان یک نرم کنده و ماده‌ای که رطوبت را به خود جذب می‌کند در کنسرو استفاده می‌شود. برای سفارش تهیۀ این طرح توجیهی با ما تماس بگیرید.

۹۹/۰۳/۳۰
مهندس‌تـألّـهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی