۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

قیمت خرید نمونه طرحهای توجیهی بسته بندی گوشت مرغ،ماهی،میگو

در این لحظه نمونه طرحهای توجیهی آمادۀ دانلود برای بسته بندی مواد غذایی پروتئینی اعم از گوشت قرمز، مرغ، میگو و ماهی فرآوری شده آمادۀ دریافت می‌باشد(تلفن تماس 09354300400). از جمله پیشرفته ترین روشها در حفظ و نگهداری مواد غذایی بسته بندی در پاکتهای نایلونی مخصوص و عاری از هوا که اصطلاحا وکیوم نامیده میشود می‌باشد. برای بسته بندی انواع سوسیس و کالباس و فراورده های گوشتی و کمی هم ماهی های دودی قبلا این روش اعمال می‌شده است. از جمله مزیت های مهم این روش جلوگیری از فعالیت‌های آنزیمی محصول بخصوص اتولیز است. انجماد و نگهداری در برودت منهای 18 درجه سانتی گراد اگرچه از میکرو ارگانیسمهای محصول جلوگیری می‌کند اما فعالیت شیمیایی متوقف نمی‌شود. به همین دلیل در مقایسه با محصولات تازه موارد منجمد که بیش از یک سال از زمان آن گذشته باشد ویا اینکه چندین بار دیفراست و یا منجمد شده باشد اندکی سبکتر و پوکتر بنظر می‌رسد. در بسته بندیهای وکیوم شده تغییرات شیمیایی بسیار اندک بوده و بعد از یکسال نگهداری در شرایط مناسب محصول از کیفیتی نزدیک به نوع تازه آن برخوردار است. بسته بندی گوشت و مرغ وماهی به دو صورت سفارشی و یا به صورت متعارف به بازار عرضه می‌شود. بسته بندیهای اولیه که در ظروف یکبار مصرف و با روکش سلفون محافظت می شود. بسته بندی گوشت بر مبنای نوع مصرف و براساس نوع سفارش در بسته‌هایی به وزن 450 گرم تا 5/2 کیلوگرم و گاهی در کارتنهای با وزن 15 کیلوگرم بسته بندی و به بازار ارائه می شود.در خصوص مواد اولیه و محصول تولیدی، استاندارد مدونی وجود ندارد و مواد اولیه که همان دام زنده هستند قبل از کشتار مورد معاینه قرار می گیرند که این معاینات مربوط به نوع دام و سلامت دام می باشد که حتماً باید پس از سلامت دام عملیات کشتار دام صورت گیرد و در خصوص شرایط واحد تولیدی که عملیات فرآوری محصولات دامی صورت می گیرد به شرح ذیل می باشد:
1- شرایط محیطی و فضاهای لازم جهت تولید و بسته بندی هر واحد تولیدی براساس ظرفیت تولیداتش فضاهای مربوط به تولید و ابعاد مورد نیاز و همچنین ساختمان مورد نظر توسط سازمان دامپزشکی مورد بررسی و تاییدیه آن صورت می‌گیرد.
2- کنترل حین تولید توسط یک فرد مامور مربوط به سازمان دامپزشکی می باشد و بررسیها و آزمایشات لازم  توسط این فرد صورت می گیرد بطوریکه نحوه عملکرد و محصولات حین تولید بازرسی می شوند و برای نمونه تعدادی از محصولات به آزمایشگاه خارج از واحد تولیدی ارسال می شوند و آزمایشات مورد نظر از لحاظ سلامت گوشت و مرغ بسته بندی شده کنترل می شوند.

۹۴/۰۴/۲۳
مهندس‌تـألّـهی

آشنایی با خط تولید انجماد و بسته بندی مرغ-گوشت قرمز و ماهی فراوری شده

ارائه طرح توجیهی انجماد و بسته بندی ماهی و میگو به روش سریع

انجام طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و مرغ ماهی و میگو

بررسی فنی و اقتصادی بسته بندی صادراتی ماهی و میگو

بررسی هزینه های احداث و راه اندازی واحد بسته بندی مرغ و ماهی

تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی تضمینی ایجاد مجتمع تولیدی و صنعتی

تکمیل طرح توجیهی پرسشنامه جواز تاسیس واحد فرآوری و عمل آوری ماهی و مرغ

دانلود رایگان نمونه طرح توجیهی بسته بندی گوشت و مرغ و ماهی

دانلود پروژه درس طرح و اقتصاد کارخانه مهندسی شیمی

دریافت نمونه طرح توجیهی بسته بندی مرغ و ماهی و ماکیان

روش ارائه طرح توجیهی به منظور استفاده از تسهیلات بانک توسعه تعاون

روش تهیه طرح توجیهی انجماد و بسته بندی ماهی و میگو به روش سریع

طرح ایجاد واحد بسته بندی گوشت قرمز و مرغ منجمد بسته بندی شده و ماهی

طرح توجیه فنی مالی و اقتصادی احداث واحد بسته بندی ماهی(ظرفیت 800 تن)

طرح توجیهی اخذ وام اشتغالزایی از صندوق توسعه تعاون

طرح توجیهی امکانسنجی فرآوری و بسته بندی ماهی گوشت و مرغ

طرح توجیهی برای صدور مجوز ایجاد واحد بسته بندی گوشت مرغ ماهی میگو

طرح توجیهی بسیار کامل تولید ناگت مرغ و ماهی.docx

طرح توجیهی تولید انواع غذای آماده و نیمه آماده از مرغ و ماهی

طرح توجیهی تولید فیله ماهی 300 و 600 گرمی وکیوم شده و منجمد

طرح توجیهی تولید محصولات بسته بندی شده ماهی به ظرفیت 800 تن در سال

طرح توجیهی تیپ تعاونی عمل آوری ماهی تازه منجمد سرزده و فیله ماهی

طرح توجیهی خاویار و فرآورده های گوشتی ماهی خاویاری گوشت دودی و فیله

طرح توجیهی خرید تکنولوژی و خط تولید ناگت و غذای آماده مرغ و ماهی

طرح توجیهی خرید خط تولید بسته بندی گوشت مرغ-ماهی-میگو و گوشت قرمز

طرح توجیهی راه اندازی مجتمع فروشگاهی ماهی و آبزیان

طرح توجیهی رستوران عرضه غذاهای دریایی ماهی-میگو-خرچنگ

طرح توجیهی روش تولید غذای آماده و نیمه آماده انواع ناگت مرغ و ماهی

طرح توجیهی صنعتی کارخانه سس ماهی با نقشه استقرار ماشین آلات

طرح توجیهی ماهی برگر(فیش برگر)-میگو برگر(غذاهای آماده پخت و طبخ)

طرح توجیهی واحد فرآوری و خط تولید بسته بندی گوشت مرغ-ماهی-میگو

طرح تولید غذاهای آماده و نیمه آماده خمیری(انواع ناگت) از مرغ و ماهی

فروش پروژه کارآفرینی طرح راه اندازی خرید خط تولید بسته بندی گوشت و مرغ

مراحل انجماد و بسته بندی ماهی و میگو منجمد به روش سریع IQF

مشاهده خلاصه طرح توجیهی دودی کردن و شور کردن ماهی+نتایج کامفار

نحوه ارائه طرح توجیهی تولید پودر و روغن ماهی برای دریافت تسهیلات بانکی

نحوه نوشتن طرح توجیهی تولید غذای آماده و نیمه آماده بر پایه انواع گوشت

گزارش امکانسنجی تولید ماهی برگر و خمیر ماهی و محصولات آماده از ماهی

ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت اﻣﮑﺎن ﺳﻨﺠﯽ ﻣﻘﺪﻣﺎﺗﯽ ﻃﺮح ﺗﻮﻟﯿﺪ مرغ و گوشت ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی شده.Pdf

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی