فرآوری محصولات زراعی به صورت پودر(پودر سیر،اسلایس و پودر پیاز،آرد و پودر سیب زمینی)
دوشنبه, ۷ فروردين ۱۳۹۶، ۱۲:۵۳ ق.ظ
تولیدات این طرح شامل پودر سیر، اسلایس و پودر پیاز، آرد و پودر سیب زمینی میباشد. در فرایند خشک کردن اصلیترین عواملی که اثر گذار در کیفیت محصول خشک شده محسوب میگردند زمان و درجه حرارت خشک کردن میباشد چرا که تحت شرایط خشک کردن در دما و زمان بالاتر، بسیاری از مواد مغذی سبزی مانند ویتأمین ها، پروتئین ها، مواد معدنی، رنگدانه ها، عطر و طعم از بین میرود.
در این طرح به دلیل استفاده از روش خشک کردن با هوای داغ، پیاز، سیر و سیب زمینی خشک شده دارای درجه مرغوبیت بالا بوده و تفاوت اندکی با نوع تازه آن خواهد داشت که از این موضوع میتوان به عنوان یک مزیت بزرگ برای محصول طرح حاضر یاد کرد.
برای تهیه، تنظیم و نگارش این طرح توجیهی میتوانید با ما(09354300400) تماس بگیرید.
۹۶/۰۱/۰۷