طرح توجیهی گلوکز مایع
يكشنبه, ۱۳ فروردين ۱۳۹۶، ۰۸:۰۰ ب.ظ
گلوکز مایع در درجات مختلف DE دارای قندهای زیادی از جمله دکستروز و مالتوز است و بطور وسیع در صنایع غذایی مختلف کاربرد دارد. علت استفاده از گلوکز مایع به دلیل ویژگیهای زیر:
- شیرین کنندگی
- بالا بردن ویسکوزیته
- نقش محافظت کنندگی و نگهداری روی سیستمهای کلوییدی
- کنترل کریستالهای ساکارز و یخ
برای تهیه، تنظیم و نگارش این طرح توجیهی میتوانید با ما(09354300400) تماس بگیرید.
۹۶/۰۱/۱۳