۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

طرح توجیهی و روش تولید اتانول و الکل اتیلیک از ملاس چغندر قند و نیشکر

اتانول یا اتیل الکل مایعی بیرنگ و قابل تجزیه است. اتانول محصول متابولیک میکروارگانیسم‌هایی است که از گیاهان حاوی مواد قندی برای تولید آن استفاده می‌کنند. اتانول بعنوان سوخت مایع یا مکمل مورد مطالعات بسیاری قرار گرفته است. بیواتانول سوختی است که میتواند جایگزین بنزین مورد استفاده در خودروها گردد. یکی از مهمترین مسائل مورد بحث در جهان امروز، انرژی و صنایع تهیۀ آن می‌‎باشد. در این میان پیدا نمودن منابع ارزان انرژی از جایگاه خاصی برخوردار می‌باشد. از جمله این مواد شیمیایی غنی از انرژی، الکل اتیلیک می‌باشد. اتانول با دو روش شیمیایی و تخمیر مواد قندی تولید می‌گردد. بیشتر اتانول تولیدی در جهان(93%) از روش تخمیری و 7% نیز از روش شیمیایی بدست می‌آید. قند مورد نیاز برای تولید اتانول از طریق محصولات کشاورزی قند دار تأمین می‌شود. این محصولات که منبع تولید انرژی هستند شامل ذرت، جو، گندم، نیشکر، گیاهان علفی، سورگوم، چغندرقند و نیشکر می‌باشند و حتی از ضایعات کشاورزی و زباله‌های شهری نیز می‌توان برای تولید اتانول استفاده کرد. از کل تولید الکل جهان به روش تخمیر 65% از محصولات جانبی صنایع شکر و 35% از تخمیر سایر مواد قند دار حاصل می‌شود. مهمترین ماده اولیه‌ای که بعنوان منبع کربن در جهت تولید اتانول مصرف می‌شود ملاس چغندرقند می‌باشد. بیواتانول تولید شده از ملاس چغندر قند فواید زیست محیطی بهتری را نسبت به اتانول تولید شده از گندم و سیب زمینی و سایر محصولات نشان داده است. ملاس در واقع باقیمانده‌هایی از آخرین مراحل تولید شکر است که به وسیله سانتریفیوژ جدا شده و بدست می‌آید و نمی‌توان از آن به روش تبخیر و تغلیظ معمولی، ساکاروز بیشتری بصورت کریستال جدا نمود.

برای تهیه و تنظیم این طرح می‌توانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.

۹۵/۱۱/۱۹
مهندس‌تـألّـهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی