طرح توجیهی نوشیدنی و بستنی یخی(یخمک و نوشمک ژله)
نمونه طرح توجیهی خرید ماشین آلات و راه اندازی خط تولید نوشمک(نوشیدنی یخی) آمادۀ دریافت میباشد. در قرن چهارم قبل از میلاد، اسکندر کبیر به نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری(تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال62 قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به کوهستان های آپنین(Apennines) میفرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپس آن را با شربت، پوره میوه یا عسل مخلوط می کرده و میخورد. هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی میرسد. بازرگانان و ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند. در 1660، کافه پروکوپ توسط یک ایتالیایی به نام کولتلی در پاریس افتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) یا همان یخمک، تولید و عرضه میشد. بعد از آن، دسرهای یخی راه خود را به آمریکا باز کردند و در سال 1700 میلادی، فرماندار مریلند، از میهمانان خود با بستنی پذیرایی کرد. فرایند تولید نوشمک و نوشیدنیهای یخ زده عبارتند از:........
برای سفارش تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی صنایع غذایی و بسته بندی با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.