۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

طرح توجیهی مظروف سازی قیر(تولید و بسته بندی قیر)

نمونه طرح توجیهی کامل مظروف سازی و بسته بندی قیر آمادۀ دریافت می‌باشد. آگاهی از تولید قیر در شناخت انواع آن مفید واقع می‌شود. قیر از نفت خام در پالایشگاه به دست می‌آید. در ابتدا نفت خام از درون لایه‌های زمین پمپاژ و خارج می‌گردد و سپس به منظور انتقال به پالایشگاه در مخازنی ذخیره می‌شود. در پالایشگاه کل آب موجود در مواد نفتی از آن خارج می‌شود. انتقال از پالایشکاه یا ار طریق لوله یا از طریق نفتکش‌های اقیانوس پیما صورت می‌گیرد. در پالایشگاه مجدداً نفت خام در تانک‌هایی دخیره می‌شود تا برای انجام فرایند تقطیر جزءجزءآماده گردد. در فرایند تقطیر، نفت خام پس از گرم شدن و تحت فشار بالا، مواد فرار خود را از دست می‌دهد. هر یک از مواد فرار در دمای متفاوتی از نفت خام جدا می‌شود گه البته این تفاوت دمایی ناچیز است.
سپس این مواد فرار جمع‌آوری شده و طی فرایندهای مجددا به مایع و یا گازهای فشرده مورد نیاز تبدیل می‌شود. اولین مرحله تقطیر در فشار محیط صورت می‌گیرد و در ادامه آن دومین مرحله تقطیر در دماهای بالاتر و در شرایط خلاء انجام می‌شود. مواد فرار جدا شده از نفت خام عبارتند از: پروپان و بوتان، نفت ماده تغذیه کننده برای تولید بنزین است. تولیدات سوختی مانند بنزین، نفت سفید و سوخت دیزل یا همان گازوئیل است.
بخشی از نفت خام که همچنان بر جای می‌ماند، نفت خام پایدار نامیده می‌شود که در ستون تقطیر در خلاء پالایش می‌گردد. پسماند حاصل از تقطیر در خلاء پسماند کم و دوام است که به عنوان ماده اولیه در تولید قیر با دیگر تولیدات قیری به کار می‌رود. به منظور تولید قیری که دارای شرایط مناسب و مطابق با شاخص عملکردی تعریف شده باشد،فرایندهای مختلفی روی نفت خام اعمال می‌شود. جزئیات این فرایندها به منبع نفت خام مشخصات قیر بستگی دارد. علاوه بر این، قیر ممکن است به یک سیستم هوادهی فرستاده شود که در آن هوای گرم و با فشار زیاد از درون ماده قیری گرم عبور داده می‌شود که این عمل موجب اکسیده شدن و سخت شدن قیر می گردد یا قیر دمیده.
تفاوت نحوی تخلیه کردن مدرن با سنتی در آن است که امروزه از پمپ مدرن به جای تلمبه های تخلیه به منظور پمپاژ کردن نفت خام از زمین استفاده می‌شود.
علاوه بر اینکه قیر برای تهیه مخلوط گرم آسفالتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌توان آن را به منظور تولید قیرهای امولوسیونی و همچنین قیرهای محلول استفاده کرد. امولسیون‌ها با افزودن آب به قیر و گرم نمودن آن در یک مخلوط کننده پر سرعت تولید می‌شوند. در تولید قیرهای محلول، به جای آب ازحلال قیر استفاده می‌شود. در مجموع امولسیون‌ها و قیرهای محلول قیرهای مایع نامیده می‌شوند.
درواقع قیر یکی از مهم‌ترین مشتقات نفتی است. این ماده که بیشتر در صنعت راه سازی و ساختمان سازی استفاده می شود درپالایشگاه های نفت تولید شده و علاوه بر مصرف داخلی درصد عمده‌ای از آن به کشورهای دیگر صادر می‌گردد. قیرهای صادارتی علاوه بر داشتن کیفیت بالا باید دارای بسته بندی مناسب جهت صادرات باشند، بنابراین بسته بندی قیر یکی از نکات مهم در صادرات آن می باشد و شرکت‌های صادرکننده قیر می‌کوشند تا از بسته‌بندی‌های با کیفیت برای این منظور استفاده کنند.
معمولاً بسته بندی قیر به صورت بشکه فلزی، پلی بگ و جامبوبگ می‌باشد. که با توجه به سفارش خریداران قیر این بسته‌بندی‌ها تهیه شده و قیر صادراتی بعد از بسته بندی به کشور مقصد حمل می شود.

برای نگارش این طرح توجیهی می‌توانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی