۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

طرح توجیهی مجتمع تفریحی ساحلی

چهارشنبه, ۲۴ آذر ۱۳۹۵، ۰۱:۱۶ ق.ظ

طرح توجیهی مجتمع تفریحی ساحلی

بدون شک امروزه صنعت توریسم به عنوان مهمترین صنعت جهان، رشد سریعی در توسعه اقتصادی جهان داشته که در نتیجه افزایش نرخ رشد سالانه در تولید ناخالص ملی در سطح جهان، صادرات، تجارت جهانی و خدمات، سهم گردشگران بین‌المللی در فعالیت اقتصادی جهان نیز به طور مداوم بالا رفته است.
یکی از اثرات مهم اقتصادی این رشد سریع اشتغالزایی می‌باشد که در توسعه و گسترش فرصت‌های شغلی برای اقشار مختلف جامعه مؤثر بوده است. جاذبه‌های گردشگری موجب جلب گردشگران می‌شود و این درآمد و سود برای کشورهای که گردشگران را جذب می‌کنند به دنبال خواهد داشت. کشورها می‌توانند از طرق مختلف مانند کشاورزی، صنعت و تولید کسب درآمد کسب نمایند؛ که هر کدام از آنها مستلزم وجود امکانات خاص و منابع است. بسیاری از جوامع از نظر کسب درآمد از طرق مذکور در وضعیت مناسبی قرار ندارند ولی تقریباً کلیه جوامع می‌توانند از طریق گردشگری کسب درآمد کنند و امکانات لازم برای گردشگری در هر کشور، به گونه ای خاص فراهم است. در این میان می‌توان گردشگری را یک رویه دوسویه دانست؛ یعنی به همان ترتیب که کشوری با جذب گردشگر درآمد ارزی کسب می‌کند، بر اثر مسافرت ساکنین کشور به بیرون از آن متحمل هزینه‌های ارزی نیز می‌گردد. از این رو استفاده خالص از گردشگری مربوط به رابطه میان درآمد و هزینه حاصل درآن است که در موازنه پرداخت‌ها جزء "صادرات و واردات نامرئی" محسوب می‌شود. گردشگری پول و جمعیت را از مرکز تمرکز و ثقل صنعتی بهسوی روستاها و نقاط طبیعی می‌کشاند. معمولاً گردشگری را در اصطلاح اقتصادی "صادرات نامریی محصولات و خدمات "می نامند، زیرا در حالی که اثر اقتصادی آن در تراز پرداخت‌های یک کشور مشهود و ظاهر می‌گردد؛ درآمدهای ناشی از آن، نظیر درآمدهای به دست آمده از ارائه خدمات افراد یک کشور در کشور بیگانه مشهود و معلوم نیست. این صادرات نامریی بخصوص برای کشورهایی که چشمگیری نداشته باشند، غنیمتی با ارزش به شمار می‌رود.
گردشگری یکی از عوامل تسهیل کننده جهانی شدن محسوب می‌شود. گردشگری به عنوان یکی از جریان‌های داخل منطق شبکه‏ای اقتصاد جهانی می‌باشد که در راستای جریان سرمایه از مرکز به پیرامون عمل می‌کند. جهانی شدن اقتصاد بستری را فراهم می‌آورد که در رابطه‌ای مستقیم با جریان گردشگری قرار می‌گیرد. گردشگری در الگو‌های فضایی سه گانه در فرآیندی از جهانی شدن به سوی شکل دادن به یک «دهکده گردشگری» در حرکت است و به مانند بازار آزاد مشترکی می‌ماند که تمامی کشورها درخور تلاش خود از آن بهره می‌برند. اصول مشترک در این دهکده گردشگری سیستم‌های رزرو و رایانه‏ای شدن جهانی می‌باشد. رقابت جهانی و داد و ستد گردشگری اصول اقتصادی و توزیع سودمندی از گردشگری را دیکته می‌کند. در این راستا گردشگری برای رسیدن به توازن بین دو بعد اتحاد تفاوت‌ها و تنوع‌ها تلاش می‌کند. از این رو گردشگری بر گزیده‏ای از چهره‌های مثبت جهانی شدن می‌باشد؛ که بر ویژگی‌ها و جذابیت‌های محلی شدن تاکید می‌کند.
با وجود پیشرفتهای روز افزون تکنولوژی و صنعت و با توجه به افزایش رفاه اجتماعی، شواهد نشان می‌دهند که مردم اشتیاقی به هزینه و صرف درآمدهای اضافی خود از طریق سیر و سفر دارند. امروزه تنها دلیل سفر به شهرها جاذبه‌های طبیعی و آثار باستانی نیست، بلکه هتلهای مدرن، دریاچههای مصنوعی، استخرهای مجهز و پارکهای آبی سرپوشیده نیز نقش مهمی در جذب توریست و درآمدزایی دارد. در دنیای امروز، توریست نقش مهمی در توسعه اقتصادی شهرها دارد. امروزه جهانگردی به عنوان یک صنعت پردرآمد و اشتغالزا در صحنه جهانی و بین‌المللی اهمیت زیادی پیدا کرده است. به بیانی دیگر، گسترش صنعت گردشگری، توسعه اقتصادی و به دنبال آن، تعاملات انسانی را به همراه دارد و هر کشوری سعی دارد با به وجود آوردن امکانات رفاهی و تفریحی در شهرهایش از مزایای اقتصادی صنعت گردشگری بهره ببرد. پارک‌ها و مجتمع‌های ورزشهای آبی بزرگ می‌توانند یکی از عوامل جذب توریست و اشتغالزایی در شهرها و کشورها باشند. در بررسی بازار این طرح، ابتدا نقش توسعه گردشگری در اقتصاد شهرها بررسی شده است.
امروزه گردشگری، به مهمترین و ارزآورترین صنعت در بسیاری از کشورها تبدیل شده است. گردشگری اشتغال زا است و طیف وسیعی از مشاغل تولیدی و خدماتی را در بر می‌گیرد. جاذبه‌های طبیعی و جاذبه‌های انسانی– فرهنگی هریک علاقه‌مندان و مشتاقان خاص خود را دارند. جاذبه‌های گردشگری یک شهر پایه تقاضای گردشگری آن محسوب میشود. آنچه که برای مردم به سمت یک مقصد شهری کشش ایجاد می‌کند، منابع گردشگری است. هسته اصلی بازدید‌ها، جاذبه‌ها هستند؛ اما همزمان خدمات و تسهیلات دیگری که مطابق سلیقه گردشگر و برای پذیرایی از او در زمان اقامت در مقصد وجود دارد را نیز در بر می‌گیرد. یکی از مهمترین مقاصدی که روندهای گردشگری را در دهه‌های گذشته تحت تأثیر قرار داده است، مراکز شهری است. سفرها این مقاصد را به یکی از اصلی‌ترین مراکز گردشگری تبدیل نموده است. در این طرح تفریحات تفریحی ورزشی دریایی، قایق سواری، جت اسکی، غواصی، بهمراه یک رستوران ساحلی دریایی و چندین سوئیت اقامتی و آلاچیق، تعبیه شده است. برای تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی مجتمعهای تفریحی اقامتی ساحلی میتوانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی