طرح توجیهی لایروبی،مرمت و بازسازی قنات و استخر با نمای سنتی
نمونه طرح توجیهی مجموعه آبدرمانی سنتی با استفاده از آب قنات آمادۀ دریافت میباشد. هدف از ایجاد این مجتمع آبی، استخر سرپوشیده، سونا و جکوزی در زمینی به مساحت 1000 متر مربع در شهر... واقع در شهرستان... میباشد.
معرفی بازار هدف طرح:
امروزه با توجه به اهمیت تربیت بدنی و ورزش در جوامع و تاثیر روزافزون آن در بهبود و ارتقای سطح سلامتی و نشاط عمومی و کسب موفقیتهای بینالمللی، جنبشها، سازمانها و نهادهای مختلفی به وجود آمده که موجب شکلگیری صنعت ورزش شده است. در این صنعت انواع سازمانهای عمومی و خصوصی به فعالیت مشغولاند که برخی ماهیت ورزشی دارند و برخی دیگر بیرون از حوزه ورزش به آن وارد شدهاند. سازمانهای خصوصی، سازمانهای خصوصی غیر انتفاعی، سازمانهای عمومی رسمی، سازمانهای نیمه عمومی و سازمانهای عمومی داوطلب، بنگاهها و موسسات تجاری، صنعتی و گردشگری در بازاریابی کالا و خدمات خود ارتباطات وسیعی با رویدادهای ورزشی برقرار کردهاند و از این حیث ورزش جایگاه خاصی در بازار اقتصادی جهان پیدا کرده است. بر این اساس، ساختارهای اقتصادی ارتباط متقابلی با ورزش پیدا کردهاند بهطوری که توسعۀ اقتصادی و اجتماعی بر ارتقاء و توسعۀ ورزش در کل جامعه تأثیر میگذارد و توجه کافی به تربیت بدنی و ورزش در سطوح پایه، همگانی، و قهرمانی عاملی مؤثر برای تأمین نیروهای انسانی سالم و با نشاط و در نتیجه شکوفایی اقتصادی و اجتماعی است. امروزه در کشورهای مختلف منابع مالی برای ارائه خدمات ورزشی از منابعی مانند بخش خصوصی تامین میشود. این بخش با انگیزه کسب سود و درآمد زایی وارد بسیاری از حوضهها میشود. بخش غیر عمومی که عمدتاً شامل بخش خصوصی داخلی و سرمایهگذاران خارجی است، در بسیاری از فعالیتهای ورزشی که قابلیت درآمدزایی دارند سرمایه گذاری میکند. یافتههای پژوهشی نشان دهنده کسب مزایای بسیار زیاد در این زمینه است به طوری که این بخش میتواند نقشی موثر در توسعه ورزش همگانی، قهرمانی و اهدافی از قبیل اشتغالزایی داشته باشد. در برنامه سوم توسعه رسیدن به یک مترمربع سرانه ورزشی به ازای هر شهروند ایرانی پیشبینی شده بود که ۰.۵ مترمربع سهم سازمان تربیت بدنی، ۰.۱۵ مترمربع سهم بخش خصوصی و ۰.۳۵ مترمربع سهم بخش عمومی بود، اما در حال حاضر در برنامه ششم توسعه هستیم و این سرانه محقق نشده است. سرانه ورزشی فعلی کشور کمتر از نیم مترمربع است که دلیل اصلی این موضوع، رشد جمعیت و عدم تخصیص منابع مالی بوده است. دولت به تنهایی امکان توسعه سرانه ورزشی را ندارد و از سال ۹۳ به بعد، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی به طور جدی در دستور کار مسئولان قرار گرفت. بنابراین، اگر ورود بخش خصوصی در ورزشهای همگانی بر اساس برنامههای بالادست و به صورت درست و مناسب انجام شود میتواند ظرفیتها و قابلیتهای حوضه ورزش را افزایش دهد و باعث تحول و بهرهوری بهتر و در نهایت رشد و توسعه بیشتر آن شود.
هر کمکی که به ورزش شهر انجام شود به کاهش بیماران در بیمارستانها منجر میشود لذا کمک به ورزش و سلامتی باید سرآمد همه هزینهها قرار داشته باشد. از دیرباز آب یکی از همراهان اصلی بشر بوده و میباشد که به عنوان یک عنصر حیاتی در زندگی هرگز نمیتوان از آن چشمپوشی کرد. اما به مرور زمان انسانها دریافتند که به آب فقط به عنوان یک نیاز فیزیولوژیک نباید نگاه کرد، بلکه با استفاده از آب میتوان رنگ و بویی تازه به زندگی بخشید. آبتنی و شنا کردن جزء تفریحاتی است که در سراسر دنیا طرفداران فراوانی دارد و تقریباً کمتر کسی پیدا میشود که خود را بینیاز نسبت به این تفریح بداند. پس قطعاً سرمایهگذاران در این زمینه اگر با هدف قبلی و برنامهریزی دقیق و بهخصوص انتخاب مکان مناسب انجام شود و به سودآوری خوبی منجر خواهد شد.
برای سفارش تهیۀ طرحهای توجیهی باشگاهها و مجموعههای تفریحی ورزشی با ما تماس بگیرید.