طرح توجیهی فراوری و بسته بندی محصولات گوشتی و پروتئینی
جمعه, ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۱۴ ب.ظ
گوشت فراوری شده میتواند طعم بهتری داشته باشد و ماندگاری بیشتری نیز دارد. عرضۀ آن به بازار نیز با توجه به تقاضا و سلایق مصرفکنندگان به نحو مطلوبتری امکانپذیر است. سرفصلهای این طرح توجیهی عبارتند از:
- چکیده پروژه
- معرفی پروژه
- وضعیت پروژه
- ساختار مالی طرح
- اهم ویژگیهای استان و شهرستان محل استقرار پروژه
- استان
- شهرستان
- موقعیت پروژه
- دسترسی به زیر ساختها
- نقشۀ راههای استان
- مشخصات فنی پروژه
- ضرورت و اهمیت پروژه
- تصاویر نمونۀ پروژه مشابه
- نیازهای پروژه
- فضا و زیرساختهای مورد نیاز
- تجهیزات مورد نیاز
- مواد اولیۀ مورد نیاز
- مدیریت و منابع انسانی مورد نیاز پروژه
- مالکیت و مجوزهای قانونی
- مالکیت زمین
- مالکیت معنوی و امتیازها
- مجوزهای قانونی
- بررسی و معرفی بازار هدف محصولات و خدمات طرح
- برنامۀ عملیاتی و زمانبندی اجرای پروژه
- برنامۀ مالی پروژه
- برآورد هزینهها
- برآورد سرمایهگذاری ثابت و هزینههای سرمایهای مورد نیاز برای اجرای پروژ]
- برآورد سرمایه در گردش و هزینههای تولید
- جدول برآورد درآمدها(میلیون ریال)
- مدت زمان بهره برداری
- تحلیل نقطه سر به سری(درصد)
- تحلیل هزینه-فایده
- جدول شاخصهای مالی پروژه
- انجام آنالیز حساسیت پروژه
- تحلیل میزان حساسیت نرخ بازده داخلی طرح
- جمعبندی و خلاصۀ مباحث اقتصادی پروژه
- برآورد تغییرات و تحولات نرخ ارز در دورۀ اجرای پروژه
- نیازهای سرمایهای، روش تأمین منابع مالی مورد نیاز طرح و تضامین آن
- سرمایۀ ارزی مورد نیاز
- نحوۀ مشارکت و تأمین سرمایۀ مورد نیاز
- زمان بازگشت سرمایه(به سال)
- مشوقها، ویژگیها و مزایای منطقه برای اجرای طرح
- حمایتهای قانونی دولتی
- مشوقهای مالی و اعتباری
- مشوقهای گمرکی
- حمایتهای قانونی از سرمایهگذاری خارجی
برای دریافت این طرح و نوشتن گزارشهای توجیه فنی، مالی و اقتصادی مرتبط با این زمینه با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.
۹۶/۰۵/۱۳