۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

طرح توجیهی فرآوری محصولات باغی ⭐ مجوز+تسهیلات(PDF و WORD)

1. مقدمه

این بخش به معرفی فرآیند فرآوری محصولات باغی، اهمیت آن در افزایش ارزش افزوده محصولات، و نیاز به ایجاد صنایع فرآوری در کشور می پردازد. تعریف فرآوری محصولات باغی و اهمیت آن در افزایش ارزش افزوده، اهداف و مزایای راه اندازی واحد تبدیل محصولات باغی به محصولات آماده مصرف. 

2. بررسی بازار

در این بخش حجم بازار، مصرف کنندگان، رقابت، سهم بازار، نیاز بازار، و توزیع محصولات فرآوری شده مورد بررسی قرار می گیرد. آمار و ارقام مربوط به تقاضای بازار برای محصولات فرآوری شده باغی در سطح داخلی و صادراتی، معرفی رقبای داخلی و خارجی و سهم بازار هریک، روندهای آینده بازار و پتانسیل رشد محصولات فرآوری شده باغی.

3. معرفی محصولات

این بخش به معرفی انواع محصولات باغی قابل فرآوری و محصولات فرآوری شده مانند کنسرو، کمپوت، آبمیوه، ترشی، و ... می پردازد.

4. فرآیند فرآوری

این بخش به مراحل مختلف فرآوری محصولات باغی از جمله شستشو، خردایش، پخت، استریلیزه کردن، و بسته بندی می پردازد. شرح مراحل فرآیند تولید انواع محصولات فرآوری شده باغی مانند کمپوت، کنسرو و غیره، معرفی ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز و برآورد هزینه های سرمایه گذاری اولیه، استانداردها و مجوزهای لازم برای تولید محصولات فرآوری شده. 

5. تجهیزات و ماشین آلات

در این بخش تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز برای فرآوری محصولات باغی مانند خط شستشو، خط خردایش، دیگ پخت، و ... معرفی می شود.

6. نیروی انسانی

این بخش به نیروی انسانی مورد نیاز در مراحل مختلف فرآوری و نیاز به نیروی متخصص اشاره می کند.

7. محل تولید

این بخش به انتخاب محل مناسب برای فرآوری محصولات باغی با توجه به منابع معدنی، زیرساخت ها، و ملاحظات محیط زیستی می پردازد.

8. برنامه مالی

این بخش به هزینه های اولیه، هزینه های متغیر، هزینه های ثابت، سرمایه گذاری مورد نیاز، پیش بینی فروش، سود و زیان، نقطه سر به سر، نرخ بازده داخلی (IRR) و دوره بازگشت سرمایه می پردازد. برآورد هزینه های تولید و عملیاتی شامل مواد اولیه، انرژی، نیروی انسانی و غیره، پیش بینی درآمد و سودآوری براساس حجم تولید و قیمت فروش، ارزیابی اقتصادی طرح و محاسبه نقطه سر به سر.

9. ارزیابی ریسک

در این بخش ریسک های مختلف طرح، راهکارهای کاهش ریسک و برنامه مدیریت ریسک مورد بررسی قرار می گیرد.

10. جمع بندی و نتیجه گیری

این بخش به جمع بندی مطالب ارائه شده، ارائه نتیجه گیری و توصیه به موضوع مورد بررسی می پردازد.

11. پیوست ها

در این بخش اطلاعات مکمل مانند اسناد حقوقی، مجوزها، طرح مالی، برنامه تولید، نمونه قرارداد، و ... ارائه می شود.

توجه: این موضوعات به طور کلی در طرح توجیهی فرآوری محصولات باغی مورد بررسی قرار می گیرند. جزئیات هر بخش بسته به نوع محصولات باغی، ظرفیت تولید، بازار هدف و سرمایه گذاری مورد نیاز متفاوت خواهد بود.



جهت سفارش تهیه و تنظیم طرح‌های توجیهی به صورت تضمینی با ما تماس بگیرید.

۰۳/۰۵/۲۳
مهندس‌تـألّـهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی