۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

طرح توجیهی فرآوری خرما(بسته بندی،قند مایع،روغن و کیک هسته خرما)

به منظور نیل به اهداف چشم انداز بیست ساله کشور و رهایی از وابستگی به درآمدهای نفتی صادرات محصولات کشاورزی اهمیت زیادی دارد.
بررسی اقتصادی بسته‌بندی و فرآوری خرما در کشور و تعیین مزیت نسبی فرآورده‌های آن از این جهت اهمیت دارد که دستیابی به این درآمد ارزی فقط با استفاده از سرمایه‌گذاری روی بسته‌بندی و فرآوری این محصول امکان‌پذیر می‌شود.
روغن هسته خرما که در اصطلاح به آن روغن هسته نخل گفته می‌شود یکی از روغن‌هایی است که کاربرد فراوانی در تهیه شوینده‌ها و مواد آرایشی دارد. این روغن زرد رنگ بوده و با استفاده از حلالها از هسته خرمای خرد شده استخراج می‌گردد. در منابع فارسی از این روغن با عنوان روغن نخل نیز یاد می‌شود ولی این روغن با روغن نخل متفاوت است. روغن نخل از محصول درخت خرمای روغنی گرفته می‌شود و مصرف خوراکی دارد. کیک هسته خرما که در منابع فارسی از آن به عنوان آرد هسته خرما نیز یاد می‌شود، از نظر ارزش مبادلاتی یکی از مهمترین فرآورده‌های خرما در جهان می‌باشد که به علت وجود پروتئین و چربی به عنوان خوراک دام استفاده می‌گردد. دومین محصول شناخته شده خرما در کشور ایران شیره خرما می‌باشد. این شیره، شهد یا عصاره خرما است که حاوی نزدیک به 75درصد قند(فروکتوز و گلوکز) می‌باشد. این عصاره حاوی طعم خرما است و به همین علت در بازارهای جهانی مطلوبیت کافی را ندارد. از این رو با تصفیه این عصاره و گرفتن طعم خرما از این عصاره قند مایع به دست می‌آید که صرفا مصرف صنعتی داشته و در صنایع غذایی کاربرد دارد.

جهت سفارش تهیه و تنظیم طرح‌های توجیهی به صورت تضمینی با ما تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی