طرح توجیهی غذای آماده(ساندویچ سرد)،سالاد الویه،سالاد فصل
نمونه گزارش بررسی فنی و اقتصادی طرح تولید غذای آماده و انواع سالاد آمادۀ دریافت میباشد. سرفصلها و فهرست مطالب این طرح:
بخش اول: معرفی محصول و مطالعات بازار
-1-1 مقدمه
-2-1 معرفی محصولات
-2-2-1 مشخصات، ویژگیها و تعاریف علمی و تخصصی
-1-2-2-1 ساندویچ های سرد
-2-2-2-1 سالاد الویه
-3-2-2-1 صیفیجات
-4-2-2-1 سبزیجات
-5-2-2-1 سالاد
-3-2-1 استانداردهای محصول
-4-2-1 معرفی کاربردهای محصول
-1-4-2-1 معرفی محصول به لحاظ ماهیت آن(واسطهای، مصرفی، سرمایهای)
-2-4-2-1 کاربردهای محصول
-3-4-2-1 بررسی سابقه مصرف محصول
-3-1 معرفی پروژه
-1-3-1 تحلیل ضرورت اجرای پروژه
-1-1-3-1 هدف صادراتی
-2-1-3-1 هدف جایگزینی واردات
-3-1-3-1 تغییر الگوی مصرف
-2-3-1 تحلیل ملاحظات اجرایی پروژه
-1-2-3-1 ملاحظات اقتصادی
-2-2-3-1 ملاحظات سیاسی
-3-3-1 مکانیابی پروژه
-1-3-3-1 تحلیلهای مرتبط به دسترسی طرح به مواد اولیه
-2-3-3-1 تحلیلهای مرتبط به دسترسی طرح به بازار مصرف
-3-3-3-1 تحلیلهای مرتبط به دسترسی طرح به منابع نیروی انسانی
-4-1 مواد اولیه
-5-1 عرضه
-1-5-1 تولید داخلی
-1-1-5-1 تولید داخلی سبزیجات تازه و منجمد و سالاد
-2-1-5-1 تولید داخلی غذای آماده
-2-5-1 واردات
-6-1 پیش بینی امکانات عرضه
-1-6-1 پیشبینی امکانات عرضه داخلی
-2-6-1 امکانات عرضه محصول
-3-6-1 پیشبینی واردات
-7-1 تقاضا
-1-7-1 تقاضای خارجی (صادرات)
-2-7-1 تقاضای داخلی
-3-7-1 پیش بینی تقاضای خارجی(صادرات)
-1-3-7-1 پیشبینی صادرات سبزیجات
-8-1 تحلیل موازنه پیشبینی امکانات عرضه و پیشبینی تقاضا
بخش دوم: بررسی و برآوردهای فنی و مالی
-1-2 هدف از اجرای طرح
-2-2 ظرفیت اسمی و عملی طرح
-3-2 عوامل موثر در تعیین حداکثر ظرفیت عملی و درصد استفاده از آن
-4-2 تعداد نوبت کاری
-5-2 محصول تولیدی
-1-5-2 تعریف علمی محصول
-1-1-5-2 سالاد
-2-1-5-2 ساندویچهای سرد
-3-1-5-2 سالاد الویه
-5-1-5-2 سبزیجات، صیفیجات
-2-5-2 مشخصات فیزیکی و شیمیایی محصولات طرح
-6-2 روش تولید
-1-6-2 ساندویچ آماده
-1-1-6-2 کنترل مواد اولیه
-2-1-6-2 شستشوی سبزیجات
-3-1-6-2 برش سبزیجات
-4-1-6-2 آمادهسازی ساندویچ
-5-1-6-2 کنترل کیفیت
-6-1-6-2 بستهبندی محصولات طرح
-2-6-2 سبزیجات تازه خرد و بسته بندی شده، سبزیجات منجمد خرد و بسته بندی شده و سالاد
-7-2 بررسی ایستگاه ها، مراحل و شیوههای کنترل کیفیت
-8-2 محیط زیست
-9-2 پیشبینی تولید و فروش محصولات طرح
-10-2 هزینه های سرمایه گذاری طرح
-1-10-2 زمین
-2-10-2 محوطه سازی
-3-10-2 ساختمان
-4-10-2 هزینه ماشین آلات، تجهیزات و تاسیسات خط تولید
-5-10-2 هزینه وسایط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل
-6-10-2 هزینه های قبل از بهره برداری
-11-2 جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه ثابت
-12-2 برآورد سرمایه در گردش و اطلاعات مربوط به آن
-1-12-2 مقدار و ارزش مواد اولیه مصرفی
-2-12-2 هزینه تامین انواع انرژی
-3-12-2 هزینه خدمات نیروی انسانی
-4-12-2 هزینههای تعمیرات و نگهداری
-5-12-2 هزینه استهلاک
-13-2 برآورد هزینه های تولید
برای تهیۀ این طرح با ما تماس بگیرید.