طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
دفتر تهران(ساعت ٨ تا ١٦) ۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
مهندس تـألّـهی ٠٩٣٥٤٣٠٠٤٠٠
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

طرح توجیهی غذای آماده(ساندویچ سرد)،سالاد الویه،سالاد فصل

نمونه گزارش بررسی فنی و اقتصادی طرح تولید غذای آماده و انواع سالاد آمادۀ دریافت می‌باشد. سرفصلها و فهرست مطالب این طرح:
بخش اول: معرفی محصول و مطالعات بازار
-1-1 مقدمه
-2-1 معرفی محصولات
-2-2-1 مشخصات، ویژگیها و تعاریف علمی و تخصصی
-1-2-2-1 ساندویچ های سرد
-2-2-2-1 سالاد الویه
-3-2-2-1 صیفیجات
-4-2-2-1 سبزیجات
-5-2-2-1 سالاد
-3-2-1 استانداردهای محصول
-4-2-1 معرفی کاربردهای محصول
-1-4-2-1 معرفی محصول به لحاظ ماهیت آن(واسطه‌ای، مصرفی، سرمایه‌ای)
-2-4-2-1 کاربردهای محصول
-3-4-2-1 بررسی سابقه مصرف محصول
-3-1 معرفی پروژه
-1-3-1 تحلیل ضرورت اجرای پروژه
-1-1-3-1 هدف صادراتی
-2-1-3-1 هدف جایگزینی واردات
-3-1-3-1 تغییر الگوی مصرف
-2-3-1 تحلیل ملاحظات اجرایی پروژه
-1-2-3-1 ملاحظات اقتصادی
-2-2-3-1 ملاحظات سیاسی
-3-3-1 مکانیابی پروژه
-1-3-3-1 تحلیلهای مرتبط به دسترسی طرح به مواد اولیه
-2-3-3-1 تحلیلهای مرتبط به دسترسی طرح به بازار مصرف
-3-3-3-1 تحلیلهای مرتبط به دسترسی طرح به منابع نیروی انسانی
-4-1 مواد اولیه
-5-1 عرضه
-1-5-1 تولید داخلی
-1-1-5-1 تولید داخلی سبزیجات تازه و منجمد و سالاد
-2-1-5-1 تولید داخلی غذای آماده
-2-5-1 واردات
-6-1 پیش بینی امکانات عرضه
-1-6-1 پیشبینی امکانات عرضه داخلی
-2-6-1 امکانات عرضه محصول
-3-6-1 پیشبینی واردات
-7-1 تقاضا
-1-7-1 تقاضای خارجی (صادرات)
-2-7-1 تقاضای داخلی
-3-7-1 پیش بینی تقاضای خارجی(صادرات)
-1-3-7-1 پیشبینی صادرات سبزیجات
-8-1 تحلیل موازنه پیشبینی امکانات عرضه و پیشبینی تقاضا
بخش دوم: بررسی و برآوردهای فنی و مالی
-1-2 هدف از اجرای طرح
-2-2 ظرفیت اسمی و عملی طرح
-3-2 عوامل موثر در تعیین حداکثر ظرفیت عملی و درصد استفاده از آن
-4-2 تعداد نوبت کاری
-5-2 محصول تولیدی
-1-5-2 تعریف علمی محصول
-1-1-5-2 سالاد
-2-1-5-2 ساندویچهای سرد
-3-1-5-2 سالاد الویه
-5-1-5-2 سبزیجات، صیفیجات
-2-5-2 مشخصات فیزیکی و شیمیایی محصولات طرح
-6-2 روش تولید
-1-6-2 ساندویچ آماده
-1-1-6-2 کنترل مواد اولیه
-2-1-6-2 شستشوی سبزیجات
-3-1-6-2 برش سبزیجات
-4-1-6-2 آماده‌سازی ساندویچ
-5-1-6-2 کنترل کیفیت
-6-1-6-2 بسته‌بندی محصولات طرح
-2-6-2 سبزیجات تازه خرد و بسته بندی شده، سبزیجات منجمد خرد و بسته بندی شده و سالاد
-7-2 بررسی ایستگاه ها، مراحل و شیوه‌های کنترل کیفیت
-8-2 محیط زیست
-9-2 پیشبینی تولید و فروش محصولات طرح
-10-2 هزینه های سرمایه گذاری طرح
-1-10-2 زمین
-2-10-2 محوطه سازی
-3-10-2 ساختمان
-4-10-2 هزینه ماشین آلات، تجهیزات و تاسیسات خط تولید
-5-10-2 هزینه وسایط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل
-6-10-2 هزینه های قبل از بهره برداری
-11-2 جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه ثابت
-12-2 برآورد سرمایه در گردش و اطلاعات مربوط به آن
-1-12-2 مقدار و ارزش مواد اولیه مصرفی
-2-12-2 هزینه تامین انواع انرژی
-3-12-2 هزینه خدمات نیروی انسانی
-4-12-2 هزینههای تعمیرات و نگهداری
-5-12-2 هزینه استهلاک
-13-2 برآورد هزینه های تولید

برای تهیۀ این طرح با ما تماس بگیرید.

۹۹/۰۵/۰۱
مهندس تـألّـهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی