طرح توجیهی شیرین سازی،نمک زدایی و تصفیه آب دریا(تصفیه آب شور)
خوراک یک واحد نمکزدایی آب شور است. اما در یک تعریف کلی، خوراک را به دو دستۀ کلی آب دریا و آبهای شور تقسیمبندی می شود، که میزان کلی مواد جامد محلول در آب دریا حدود 30000ppm و بالاتر و در آبهای شور، آبهای نسبتاً شور تا شدیداً شور از حدود 1000ppm تا 30000ppm است. هدف یک سیستم تصفیه آب، رساندن میزان ذرات محلول در آن به حداکثر 500ppm میباشد که این فرآیند، به مصرف مقادیر قابل توجهی انرژی نیاز دارد.
ضرورت اجرای طرح:
بهدلیل افزایش جمعیت و افزایش نرخ مصرف سرانه آب و نیز کمبود منابع آب شیرین در مناطق خشک و نیمه خشک، در سالهای اخیر روشهای نمکزدایی و شیرینسازی آبهای شور، به عنوان یکی از راههای مهم تامین آب در مناطق مذکور، مورد توجه قرار گرفته است.
فرآیند شیرینسازی آب دریا، یک منبع عظیم تولید آب صنعتی، کشاورزی و آشامیدنی در بسیاری از مناطق جهان است. این فرآیند، به طرق مختلفی صورت میپذیرد که همگی آنها به انرژی احتیاج دارند. این انرژی میتواند بهصورت انرژی گرمایی، مکانیکی و یا الکتریکی، تأمین گردد. قسمتهای مختلف یک واحد نمک زدایی و مهمترین روشهای نمکزدایی آب دریا در این طرح به صورت کامل شرح داده شده است.
جهت سفارش تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی به صورت تضمینی با ما تماس بگیرید.