طرح توجیهی سال ۹۹ پرورش بوقلمون گوشتی
نمونه طرح توجیهی کامل پرورش بوقلمون آمادۀ دریافت میباشد. با توجه به خصوصیات پرورشی مناسب بوقلمون ها نظیر میزان وزنگیری و سرعت رشد زیاد، ضریب تبدیل غذایی پائین، درصد اندک افت لاشه و ارزش غذایی مناسب، پرورش آن از سال1355 در ایران آغاز شد. دربوقلمون 65 درصد گوشت سفید در ناحیه سینه و بالها و 35 درصد گوشت قرمز در ناحیه ران وجود دارد. تخم بوقلمون از تخم مرغ بزر گتر و منیزیم آن بیشتر و چربی آن کمتر است. نژادهای مختلف بوقلمون ازنظر مشخصههای ظاهری مانند رنگ پرها، سایز اندام، وزن و... با یکدیگر متفاوت هستند و بهطور کلی به دستههای برنز، اسلیت، سیاه، نارگنست، رویال پالم، بوربون قرمز، سفید کوچک، سفید هلند و بومی محلی تقسیم میشوند. نژاد، بر طول دوره نگهداری، میزان مصرف خوراک، میزان وزنگیری و... تأثیر میگذارد. برای پرورش خانگی نژاد بومی محلی توصیه میشود. برای سفارش تهیه طرحهای توجیهی فنی، مالی و اقتصادی در زمینۀ پرورش دام و طیور با ما تماس بگیرید.